ŽURKA: Goca iskulirala Ivana, on je zgrabio i poljubio blizu usta!

Sara pobesnela

ŽURKA: Goca iskulirala Ivana, on je zgrabio i poljubio blizu usta!

Stars -
Goca je otpevala samo dve pesme, a počela je numerom "Voleo si skota". Pevačica se pravila da ne vidi Ivana, ali ju je on iznenadio kada ju je zgrabio sa leđa i poljubio

Pevačica Goca Tržan je ušla na Farmu i potpuno iskulirala svog bivšeg muža Ivana Marinkovića. Međutim, on je pevačicu zgrabio i poljubio!

Tržanka je ušla kao gost na imanje u Lisoviće, gde se nalazi njen bivši suprug Ivan Marinković s kojim je imala medijski okršaj poslednjih meseci.

Pevačica je ušla u spavaću sobu gde se Farmeri spremaju za žurku i sve iznenadila svojom pojavom, a pogotovo bivšeg muža Ivana Marinkovića.

"Gde ste mačići? Dobro veče!", pozdravila ih je sve Goca.

Ivan je počeo da se smeje, kao i ostali farmeri, a Miki mu je čak i "bacio kosku".

Goca je počela nastup pesmom "Voleo si skota", i svi su se redom pozdravljali sa njom. Kada je naišao Ivan, Goca je krenula u drugom pravcu i potpuno ga "iskulirala". On je seo pored Divne Karleuše za sto, i gledao u Gocu, ali ona nije obraćala pažnju, već se grlila i pozdravljala sa svima.

"Ona beži od mene", nekoliko puta je ponovio Ivan.

U toku njene druge pesme "Strašilo", Ivan joj je prišao sa leđa, zagrlio je i poljubio.

Goca nije reagovala, već je nastavila da peva, a zatim se i pozdravila sa Farmerima. Ivan je nastavio da jede, a Sara, njegova devojka na Farmi mu je odmah prišla.

Kasnije je Ivan razgovarao sa Igorom Starovićem kod WC. "Da se sve ovo desilo pre mesec dana, ona bi meni prišla prva sigurno. Znam nju! Mi bismo igrali, zezali se, ona je takva, ne mogu da ti opišem ja taj odnos.", pričao je Ivan i dodao da je u ovoj situaciji morao on da priđe. "Bilo bi glupo da se nismo pozdravili.", zaključio je.

Ostali gosti su prisligli na Farmi: Miloš Bojanić, Andrija Aki Marković, Andreana Čekić i Jelena Gerbec.

http://www.youtube.com/watch?v=l3de6IO-DA8

ŽURKU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track