BIVŠI DEČKO TIJANE AJFON ODAO PRLJAVU TAJNU: U seksu voli dominaciju, a o oralnom da ne pričam
Foto: Printskrin

Progovorio

BIVŠI DEČKO TIJANE AJFON ODAO PRLJAVU TAJNU: U seksu voli dominaciju, a o oralnom da ne pričam

Stars -
Bivši dečko Tijane Ajfon i muzičar u usponu, Bane Čolak, sa kojim je starleta bila u vezi tri meseca, otkriva sve njene tajne.

Bane je na nekoliko sati juče ušao u vilu "Parova", a Tijana je bukvalno zanemela kada ga je videla. Iako pred kamerama nije želela da mu pruži ruku i pozdravi se sa njim, kako saznajemo, grlila ga je sve vreme dok ih nisu snimale kamere, a na rastanku se pozdravila sa njim i rekla da bi volela da uđe na duže.

"Možda i uđem, videćemo. Ušao bih da pomognem Tijani, jer vidim da je psihički dosta pala, a siguran sam da mogu da joj pomognem da bude bolje", rekao nam je Bane.

Čolak je u vili rekao otkad datira njihovo prijateljstvo.

Bane je otkrio i neke detalje veze.

"Čuli smo se i viđali svaki dan. Znam da je pored mene bila sa još dva momka, ali me nije bilo briga, jer sam na sve gledao kao na avanturu. Nisam smatrao da je to prava veza", kaže nam Bane, koji zna gotovo sve Tijanine tajne, pa i tu da je navodno Đanijev sin izgubio nevinost upravo sa njom.

Čolak otkriva i kakva je Tijana u seksu. "Odlična! Stvarno vrhunska. Voli dominaciju, a o oralnom seksu i da ne pričam. Ali je i pored toga što je dobra u krevetu, dobar čovek", dodaje Bane.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja