DEČKO NAJBOGATIJE SRPSKE STARLETE: Anabela i Gabi su ljubomorne na Tamaru!
Foto: Printskrin Fb

Optužuje učesnice „Farme“

DEČKO NAJBOGATIJE SRPSKE STARLETE: Anabela i Gabi su ljubomorne na Tamaru!

Stars -
Farmerkin partner kaže da ga ne pogađaju reči Anabele Bukve, koja ga je nazvala čikicom, jer to pripisuje pevačicinoj isfrustriranosti zbog Tamarine mladosti, lepote i šarma

Najbogatija srpska starleta Tamara Đurić svojom pojavom je već izazvala sukobe sa pevačicama Anabelom Bukvom i Gabrijelom Pejčin.Anabela joj je u žaru sukoba pomenula i, kako je rekla, čikicu s kojim se zabavlja. Čikica je Dejan Palić, rodom iz Smederevske Palanke, baš kao i njegova devojka, vlasnik nekoliko građevinskih firmi u Rusiji.

Pametna

Od Tamare je stariji dvadesetak godina, a pet su u vezi. Vole se i podržavaju, a za Kurir Stars Palić kaže da su sve učesnice rijalitija ljubomorne na njegovu devojku. - Iako sam dosta stariji od Tamare, razumem je i podržavam u svemu, pa i u izazovu zvanom „Farma“. Ne pogađa me to što je Anabela izjavila za mene i Tamaru, moja devojka uvek svima sve lepo odgovori. Pametna je i to je dokazala u više navrata. Vidim da je i veoma vredna. Nju kad ljudi upoznaju mogu samo da zavole - tvrdi biznismen, koji nije imao ništa protiv ni kada je Tamara odlučila da se podvrgne plastičnim operacijama.

Podrška- Pa šta ako ima silikone, kakve to veze ima?! Pa kad će lepo da izgleda ako neće sad?! Ako ta Gabi želi silikone, Tamara joj može dati savet koji hirurg je najbolji. A gospođa Anabela je i dalje ostala u vremenu kada je pevala pesmu „Čekam te kod kolima“, pa čeka nekog i dalje, ne shvata da je već 2015. godina. Ne stižem uvek da ispratim sve jer mnogo radim, ali koliko sam video, Gabi i Anabela su ljubomorne na moju devojku i na njen izgled - poručuje Dejan Palić i dodaje:- Čitao sam da su Tamarini roditelji izjavili da se odriču ćerke. To je laž! Oni su veoma imućni i niko od nas nije bio za to da Tamara uđe u rijaliti jer joj to nije potrebno, ali smo je ipak podržali. Sada i njena porodica pomno prati sva dešavanja na „Farmi“. Mislim da nema šanse da joj se desi ljubav jer smo u vezi pet godina, a taj flert... To uvek može - završava Tamarin dečko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track