EKSKLUZIVNI PAPARACO: Petar Strugar šeta novu ribu!
Foto: Ljiljana Stanišić

Glumac više nije sam

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Petar Strugar šeta novu ribu!

Stars -

Zvezdu filma „Jesen samuraja“ i atraktivnu brinetu fotograf Kurira uslikao kako se ljube na Vračaru

Petar Strugar, koji se u novembru prošle godine razveo od koleginice Ivane Nikolić, ima novu devojku. Zaljubljeni par razotkrio je Kurirov paparaco, koji ih je u utorak ujutro uslikao kako u šetnji na Vračaru.Ali njih dvoje nisu bili sami. Društvo im je pravilo biće koje je glumcu, kako i sam često kaže, veoma važno u životu. U pitanju je šnaucer Beta. Ona mu je toliko bitna da je s njom pretrčao ulicu van pešačkog prelaza, dok je devojku ostavio da se sama snalazi. Pre nego što je zapalio preko ulice, zvezda filma „Jesen samuraja“ poljubio je zgodnu brinetu.

Ne voli da priča o privatnom životu... Petar Strugar
Ne voli da priča o privatnom životu... Petar Strugar

Ona je ipak sačekala da prođe automobil, pa se svom dragom pridružila na drugoj strani ulice. Zajedno su ušli u pekaru, kupili doručak, a zatim su se vratili u njegov stan koji se nalazi u blizini.- Stugar je baš zaljubljen. Posle dužeg perioda je srećan i ispunjen. S novom devojkom se baš lepo slaže - kaže naš izvor.Pozvali smo i Stugara, koji se u prvom trenutku nije javio. Ubrzo nam je pustio poruku u kojoj je naveo da je bio sprečen da se javi jer je bio na predstavi. U poruci smo mu objasnili zbog čega smo ga pozvali. Međutim, on nije želeo da priča o novoj devojci, pa nam se ljubazno zahvalio na pozivu.

Dobar tataIZ BRAKA S KOLEGINICOM IMA SINAPetar Strugar bio je dve godine u braku s koleginicom Ivanom Nikolić. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarije. Međutim, posle nešto više od godinu dana Petar i Ivana su se rastali. Petar se iselio iz stana, sina redovno viđa u dogovoru s Ivanom i plaća alimentaciju koja iznosi 15.000 dinara mesečno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track