HASANA ĆU STRPATI U ZATVOR: Jelena će tužiti Dudića zbog batina u Parovima!
Foto: Marina Lopičić

Golubovićeva obećava

HASANA ĆU STRPATI U ZATVOR: Jelena će tužiti Dudića zbog batina u Parovima!

Stars -
Besna Golubovićeva kaže da je zbog pevačevih udaraca trpela jake bolove i da je odlučna u nameri da on odgovara pred sudom

Jelena Golubović rešena je da po izlasku iz „Parova“ pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu.Rediteljka u razgovoru za Kurir kaže da je zbog njegovih udaraca trpela jake bolove.Uznemirena porodica- Tužiću ga, ne zbog sebe, nego zbog mame i bake. I kad bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari. Nije mene majka rodila da me neko tuče.Kad se mama javila za Uskrs, osetila sam joj u glasu da je plakala i da je sve to nju veoma pogodilo - priča Golubovićeva kako se osećala tog dana i nastavlja da otkriva sve o incidentu:- Sve je počelo tako što sam pročitala tekst u novinama u kojem je Hasan svašta pričao o Atini Ferari. Pred ostalim učesnicima tvrdio je da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine i on je ponovio da je sve laž. Podsetila sam ga da je meni rekao da je sve to istina i počela je svađa. Ne lažem i zalažem se za istinu - kaže Jelena.

Pala sa stolice- Terao me je da se zakunem, kao i ja njega. Pomenuo je moju majku, a ja njegovu decu. Ako on lepo želi mojoj majci, ja isto to želim njegovoj deci. U jednom trenutku me je povukao za kosu, ali nisam obraćala pažnju, pričala sam s Tomom, jer Hasan ume tako da priđe i šali se vukući za kosu. Sledećeg trenutka me je gurnuo i ja sam pala sa stolice, zatim me je šutnuo. Uplašila sam se. I jako me je zabolelo. Govorio je da je bokser, pa sam pomislila da zna da se ni u ringu ne udaraju protivnici koji leže - kaže na kraju Jelena.

Dokaz... Ugovor koji je Hasan potpisao sa televizijom Hepi
Dokaz... Ugovor koji je Hasan potpisao sa televizijom Hepi

Ispada dvoličan Ako hasan Dudić laže, ugovor sa televizijom hepi ne lažeHASAN MORA DA PLATI HEPIJU 20.000 EVRAHasan je slagao da nema ugovor s TV Hepi za boravak u „Parovima“, odakle je izbačen zbog prebijanja Jelene Golubović. Kurir je došao u posed overenog dokumenta koji je Dudić potpisao.Prema ugovoru, on mora Hepiju da isplati 20.000 evra, koliko iznose penali ukoliko je učesnik prekršio pravila. U jednoj od stavki piše da su fizičko nasilje i vređanje na nacionalnoj, verskoj, polnoj i etničkoj osnovi teško kažnjivi. - Ugovor je zaključen 26. februara 2015, kad je Hasan odlučio da će učestvovati u šouu. Od sebe pokušava da napravi žrtvu jer je svestan posledica svog ponašanja - rekao je naš izvor iz produkcije.Tužilaštvo još nije dobilo nikakav nalog za Hasanov i Jelenin slučaj od policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track