DUŠKO UCENIO KARLEUŠU NOVCEM, ALI JK JE I BEZ NJEGA BOGATAŠICA: Kad čujete koliko zaradi samo za JEDAN nastup, neće vam biti dobro
Foto: Damir Dervišagić

i sama bogatašica

DUŠKO UCENIO KARLEUŠU NOVCEM, ALI JK JE I BEZ NJEGA BOGATAŠICA: Kad čujete koliko zaradi samo za JEDAN nastup, neće vam biti dobro

JK afera -

Jeleni Karleuši, koja je u centru porno skandala zbog eksplicitnih fotografija koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, suprug Duško Tošić, koji je navodno odlučio da ostane sa pop divom u braku, davaće novac samo za potrebe devojčica.

Naime, kako bi proces razvoda bio dug zbog starateljstva i podele imovine, Duško je svestan da je JK u bezizlaznoj situaciji i da mora da prihvati ono što joj nudi. Dakle, ostaće s njom u braku, ali joj neće davati novac za lične potrebe. Sad je na Jeleni da odluči da li prihvata njegov ultimatum.

Međutim, i Jelena odlično zarađuje.

foto: Damir Dervišagić

Cena njenog nastupa kreće se od 14.000 evra u Srbiji, dok u inostranstvu taj iznos doseže i 25.000 evra. Ukoliko uzmemo u obzir da Karleuša mesečno ima barem pet nastupa, to znači da ona mesečno zaradi i do 100.000 evra!

Problem je u tome što većinu svojih para potroši na garderobu i ulaganje u scenski nastup.

- Kad pevam u Beogradu, to obično bude za kikiriki - rekla je ona, aludirajući da za nastup u prestonici uzima manje para.

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track