Najnovije vesti

EVA RAS PROGOVORILA O SEKS AFERI JELENE KARLEUŠE! Ja ne poznajem nijednu ženu koja nije varala, a JK je ista kao I SVE DRUGE!
Foto: Printscreen TV Prva, Marina Lopičić

ZAPANJILA

EVA RAS PROGOVORILA O SEKS AFERI JELENE KARLEUŠE! Ja ne poznajem nijednu ženu koja nije varala, a JK je ista kao I SVE DRUGE!

JK afera

Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke isplivale u javnost. Pevačica je sve oštro demantovala, dok je fudbaler Ognjen Vranješ tvrdio da je u pitanju dokaz njihove dvogodišnje tajne veze.

 

 

Glumica Eva Ras nije mnogo zalazila u detalje kada joj je bilo postavljeno pitanje o trenutno najaktuelnijoj temi sa estrade. Kako je istakla, sve je to "privatna stvar".

 

"Odakle im obraza da napadnu jednu ženu koja je kao i sve druge žene. Ja ne poznajem nijednu ženu koja nije varala. Kad je neko debeo, niko ga ne napada što jede prekomerno. A kad neko ima libido veliki onda je ona ku*va. To je njena privatna stvar", rekla je ona.

 

Podsetimo, JK se u jeku skandala spakovala i otišla sa decom u Kinu, gde su u porodičnom okruženju slavili Duškov rođendan. Tajno se, zatim, vratila u Srbiju zbog poslovnih obaveza. Malo zatim, počela je ponovo da nastupa i putuje, kao i da ne dozvoljava da je bilo kakvi navodi o skandalu pogode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen, Marina Lopičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...