ALEKS PO SVAKU CENU ŽELI DA SE UDA ZA FILIPA?! Nastavlja da moli za drugu šansu, umešala i njegovog druga: Mreže bruje o OVOME
Foto: Printskrin/Instagram

ISPLIVAO DOKAZ

ALEKS PO SVAKU CENU ŽELI DA SE UDA ZA FILIPA?! Nastavlja da moli za drugu šansu, umešala i njegovog druga: Mreže bruje o OVOME

Noćni život -

Aleksandra Nikolić, po svemu sudeći, i dalje moli Filipa Cara za pomirenje, a pokušava da kontaktira i njegovog najboljeg druga.

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, ne prestaje da se ponižava ni nakon završetka rijalitija, te je tako više puta istakla da ne prihvata raskid sa Filipom Carem, iako je on već doneo odluku, pa je otpratio sa društvenih mreža i obrisao sve zajedničke slike.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Ona nastavlja da moli za drugu šansu, pa tako pokušava da ostvari kontakt i sa njegovim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem, koji je često sa Filipom.

Nikolićeva je zapratila Bruna preko Instagrama, kako bi očigledno imala uvid u Filipov život, s obzirom na to da su Bruno i Car gotovo stalno zajedno, dok ju je on - potpuno iskulirao.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Kako je pobednica izjavila: "Za raskid je potrebno dvoje, a ovo je samo Filip odlučio", te se može steći utisak da Car ne može da se otkači od Aleksandre, koja pošto-poto želi obećan brak.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track