PINKOVA ZVEZDA OTKRIVA: Nisam ni slutila ŠTA ĆE SVE taj ples izazvati! Luna i Sloba su igrali, a ja sam bila sa Mirkom!
Foto: Prinscreen Instagram

nOVI POGLED NA VEZU IZ RIJALITIJA

PINKOVA ZVEZDA OTKRIVA: Nisam ni slutila ŠTA ĆE SVE taj ples izazvati! Luna i Sloba su igrali, a ja sam bila sa Mirkom!

Rijaliti -

Dragana Rakčević pokrenula je pitanja o fatalnom plesu Slobe Radanovića i Lune Đogani na njihovoj svadbi, kao i o suprugu Mirku Gavriću.

Dragana Rakčević prisetila se najpre kako se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom producentom Mirkom Gavriću koji je trenutno u "Zadruzi", i otkirla je za emisiju "Premijera" da su se u početku svađali:

"Upoznali smo se na audiciji za "Pinkove Zvezde", tako je sve krenulo, u početku smo se svađali oko matrica. Poslao mi je jednu, ja sam mislila da bude drugačija".

foto: Printscreen Instagram

"Često smo se dopisivali, sve je išlo lagano. Ja sam u početku bežala od njega, on je producent, oko njega su bile cure, drugovi i takmičari, a ja sam bila po strani", nastavila je priču Gavrićeva supruga.

Ona se zatim setila veze Lune i Slobe, kao i da li je njihov ples na njenoj i Mirkovoj svadbi nešto nagoveštavao.

"Znam da su se Luna i Sloba upoznali na svadbi, plesali su, za ostalo ja ne znam. Mnogi su pričali da je veza počela van rijalitija, ja to nisam čula do tada kad je u rijalitiju počela ta priča", rekla je Dragana.

Ona se ogradila i dodala: "Nisam mogla da naslutim šta će da se desi, to je bio običan ples, koji ja nisam ni videla, jer sam se posvetila Mirku i gostima".

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track