STAHOVITA SVAĐA LJUBAVNOG PARA! SUBOTIĆKA NAPALA DAVIDA: Odje.i od mene folirantu! OVO niko nije očekivao (FOTO)
Foto: Printscreen

BRUTALNA

STAHOVITA SVAĐA LJUBAVNOG PARA! SUBOTIĆKA NAPALA DAVIDA: Odje.i od mene folirantu! OVO niko nije očekivao (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić žestoko se posvađala sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i brutalno ga izvređala i častila sočnim psovkama!

foto: Printscreen TV Pink

Iako su u "Zadrugu 2" ušli kao zaljubljeni par i obećali da će raditi na prinovi, u njihovom gnezdu očigledno nije sve idealno. Naime, Aleksandra je pobesnela kad je saznala da produkcija želi da zadrugarima u kupatilo uvede kamere zbog nepoštovanja pravila, zbog čega je počela da urla na cimere.

foto: Printscreen/Premijera

- Kontrolišite se. Nemojte da idete zajedno u ve-ce! Ne želim da me neko gleda kako pi*am i se*em! - vikala je Aleksandra, a kad je David pokušao da je smiri, ona je svoj bes usmerila ka njemu.

foto: Printscreen

- Marš! Nemoj da si mi prišao! Marš u pi*du materinu! Puši ku*ac! Ajde, skloni se! - govorila je, a kad je njen dečko pokušao da je zagrli, ona ga je odgurnula. - Skloni se od mene iste sekunde. Folirantu jedan! Ostavi me na miru! Nisi smešan! Odje*i! Marš! Ajde, ne se*i! Jedi go*na! Marš! Mogu ja šta hoću da radim! Jedi go*na i ne seri! - govorila je Subotićeva, dok ju je David zapanjeno gledao i pitao zašto se istresa na njemu.

foto: Printscreen

Razočaran njenim ponašanjem, Dragojević se požalio voditelju. - Sada sam ja, Milane, ispušio ku*ac! - bio je Davidov komentar. Ipak, mladi par je ubrzo rešio svoje nesuglasice, tako da su jučerašnji dan proveli složno. Mnogima je bilo interesantno to kako se Aleksandra ponaša prema svom dečku, pa su komentarisali da nije lepo da ga javno ponižava.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track