POTRESNA ISPOVEST ELVINA KADRIĆA: Brat mi ima autizam! Otac i deda su mi ubijeni, ali sada mi neke žene kroz šifre govore da je možda živ!
Foto: Printscreen

TUŽNO

POTRESNA ISPOVEST ELVINA KADRIĆA: Brat mi ima autizam! Otac i deda su mi ubijeni, ali sada mi neke žene kroz šifre govore da je možda živ!

Rijaliti -

Bivši učesnik Zvezda Granda preživeo teško detinjstvo, ali ne gubi nadu da su članovi njegove porodice nestali u ratu i dalje živi

Elvin Kadrić otvorio je dušu i rasplakao celu naciju svojom potresnom životnom pričom. Aktuelni učesnik rijalitija „Parovi“ i bivši fudbaler i pevač priznao je da su njegovi otac i deda nestali u ratu, a da kod kuće ima teško bolesnog brata o kom će morati da se brine ceo život. On se osvrnuo i na loš odnos s majkom.

foto: Printscreen

Elvinov brat boluje od autizma, bolesti od koje danas boluje sve veći broj ljudi. Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija, te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja. Zbog toga je Elvin imao dosta problema s njim, ali kako on kaže čovek se navikne i prilagodi na sve, stvar je samo volje.

- On živi u svom svetu, ja to vama ne mogu da dočaram, ali naš i njegov svet su kao nebo i zemlja. Nekada uspemo da se razumemo, ali bez reči. S njim nema priče, sve je stvar osećaja. Jednom nam se desilo da je otišao od kuće, odmah sam to osetio i krenuo sam da ga tražim, našao sam ga blizu kuće i tada sam shvatio koliko mi on znači. Postojali su periodi kada sam umeo po hiljadu puta da ponavljam jednu reč u nadi da će sklopiti rečenicu - sa suzama u očima pričao je Kadrić.

On se osvrnuo i na priču o svome ocu i dedi, za koje ni dan-danas ne zna da li su mrtvi ili živi.

- Ja svog oca nisam nikada upoznao, on se i dalje vodi kao nestalo lice, ali smo sigurni da više nije među živima, ubijen je u ratu. Ipak, uvek postoji trunka nade, molim se da je negde i da će me pronaći. Malo mi je čudno, već dva puta u jutarnjem programu dobijam poziv od starijih žena koji mi kroz šifre ukazuju da mi je otac verovatno živ i šokiran sam - rekao je kroz suze Elvin.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ I. ERCEGOVČEVIĆ /Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track