ŽENE VRIŠTE I NEĆE DA RADE

DOK SE ZADRUGARI DOGOVORE, PROPADE IMAGINARIJUM! MIĆA ODRŽAO LEKCIJU: Soba puna raznoraznih dlaka, WC kao gradska deponija, kuhinja ravna atomskom skloništu... PA VI IZVOLITE! (VIDEO)

Rijaliti -

Gordana Džehverović ukazala je zadrugarima na lenjost kada su kućni poslovi u pitanju, pa je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović sazvao hitan sastanak, kako bi podelio zadatke.

"Moskva, Lazar i bliznakinje čiste dvorište. Radionicu ćemo Stanija i ja, a kuhinju će sređivati bukvalno sve žene. Bora, Maja i njihov kum Cobe su zaduženi za WC", govorio je on, ali nisu svi bili zadovoljni zaduženjima.

foto: Youtube Screenshot

Na primer, sudija Snežana Ilić nije htela ni da čuje! Izazvala je ogromnu svađu time što je negodovala, pa joj je Aleksandra Subotić odbrusila:

"Vi jedete smrdljivu ribu i onda ostavite da mi stoka peremo za Vama gospodom".

"Ako dopustite da soba liči na frizerski salon od raznoraznih vrsta dlaka i nadogradnje, do toga da WC liči na gradsku deponiju a kuhinja da liči na atomska skloništa, izvolite", rekao je Lepi Mića pred svima.

Međutim, Belom kućom nastavio je da vlada apsolutni haos, kako je većina žena strogo odbijala da bilo šta radi, pod izgovorom da jedna za drugom svakako sređuju.

(Kurir.rs/Foto: Youtube Screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track