BIĆE ŽESTOKO

LUNI NIJE BILO DOSTA ŠTO JE ISPESNIČILA KULIĆU PA JOJ OBJAVILA RAT: Mene da vređa?! Sad nek se spremi, sad ćemo da se igramo! (VIDEO)

Rijaliti -

Čim su se probudile Luna Đogani i Zorica Marković osvrnule su se na skandale od prošle noći, u kojima je Luna čupala i udarila Miljanu Kulić, dok je Miljana fizički krenula čak i na svoju majku Mariju, da bi Mirko Gavrić na kraju napustio Zadrugu.

"Mene da vređa, koja sam joj prešla preko svih uvreda?! Sada neka bude spremna, sad ćemo da se igramo", rekla je Luna.

"Njoj Mirko ništa nije uradio! Taj čovek je odvojio vreme za nju, on je više s njom blejao nego sa mnom, alo! Po ceo dan s njom priča, teši je, šminka, savetuje, učio je da izgovara slova, i ti uzmeš i maltretiraš ga! Alo, ništa ti nije uradio. On je samo čekao, to je kap koja je prelila čašu, nije on za ovo, ja se slažem..."m rekla je Luna.

"Realno, zapetljao se u svojim lažima. Nije to trebalo da radi. Mogao je da traje", rekla je Zorica.

"Ja Zorice stvarno ne znam šta on laže, a šta ne. Ja u tu priču nisam upućena. Poenta priče je da se devojka nakačila na osobu koja joj apsolutno ništa nije uradila", rekla je Luna.

"A šta joj je Mića uradio? Šta sam joj ja uradila? Šta joj je uradio Vlada?", pitala je Zorica.

"Ja sam nakon svega što mi je rekla u prošlom rijalitiju - da su mi sestre ku.ve, mama, tata, svi... Ja sam sela u auto i vozila se do Niša da je ispoštujem da joj vidim sina", rekla je Luna.

foto: Printscreen

"A ona je rekla da si došla da je moliš da te ne dira ovde, i da je Gagi kao pi*ka plakao i molio da te ne diraju ovde", otkrila je Zorica.

"Jeste, tako je, plakao je", ironično je rekla Luna.

"Ja sam otišla iskreno, od srca! Ostavila novac umesto poklona, dala muzici... Kao čovek, znam red i kako ide. I onakve reči ona meni da izgovara? Sve izmišljotine, pi*da ti materina, bre! Još da me gađa kamenjem, ova mi iščupa prst...", rekla je Zorica.

foto: Printscreen

"Oni nisu normalni s kim se igraju. Ja ako krenem, pa oni su ga naje*ali! Dosta sam trpela, oni su kod mene na žiletu, opasnom", dodala je.

"Ona nije svesna da ja mogu da je izludim da ode na kapiju", rekla je Luna.

"Ja rekoh majčinstvo će je promeniti. Umesto da ode jutros tamo. Jadna ona žena što je tamo, jadna! Osušila se kao senka", rekla je Markovićeva misleći na gospođu koja vodi računa o bebi Željku.

Kurir.rs/Foto Ptrintscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track