NEMA POTREBE DA KRIJEM ŠTA SE DESILO: Teodora otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Anđelom, a ovo su detalji SASTANKA!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

NEMA POTREBE DA KRIJEM ŠTA SE DESILO: Teodora otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Anđelom, a ovo su detalji SASTANKA!

Rijaliti -

Teodora Džehverović je mesec dana posle završetka "Zadruge" stavila tačku na emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a ovih dana se šuška da je došlo do tajnog pomirenja, budući da su zajedno snimljeni.

"Nema potrebe da krijem da se bilo šta desilo. Mnogi komentarišu da nas dvoje krijemo zbog nekih drugih ljudi, međutim, to nije tačno. Mi smo imali veoma lepu vezu i uvek rado govorim o njemu, kao osobi - tu nema govora. Kada sam se vratila sa Balija, oboje smo bili veoma besni, što je sasvim normalno, i on na mene, ja na njega... Svašta je tu nešto rečeno, ali kada sam se vratila, strasti su se smirile. Pozvala sam ga i rekla: "Mislim da nas dvoje treba da popričamo kao ljudi, ovo nema smisla". I on mi je rekao: "I ja sam tebi hteo da se javim, nema smisla da se ti i ja više prozivamo niti da postoji neka mržnja između nas, taman posla", započela je priču Teodora, koja je otkrila kako je, posle svega, izgledao njihov razgovor.

foto: Damir Dervišagić

"Seli smo, popričali. Rekla sam mu da bih volela da on i ja možemo u svakom momentu da se javimo jedno drugom, da sednemo, popijemo kafu, a ne da bežimo jedno od drugog kad se sretnemo - to mi je jako glupo. "Želim da te zagrlim, da te pitam šta ima novo, kako si, šta radiš" - to sam mu rekla. U ovom trenutku, emotivno ni on ni ja ne želimo da se zbližimo, mislim da će tako i ostati. Međutim, kao drugovi da. Obećala sam mu da ću uvek biti tu za njega i želim da to bude tako, ali emotivno ne želimo ni on ni ja ništa", objasnila je plavokosa pevačica.

foto: Damir Dervišagić

"Rekli smo jedno drugom šta smo imali i bilo nam je oboma lakše. Rekla sam mu da možemo da odemo na piće kad god, stvarno bih volela da imamo takav odnos. Seli smo hladne glave i zaključili da je sada sve OK - dodala je Teodora koja se, takođe, osvrnula na period tokom kojeg je sa Rankovićem zaratilo čak i njen brat Sava, koji ih je tokom trajanja "Zadruge" sve vreme podržavao.

- Jako mi je bilo teško tada. Znam kolika su mi podrška brat i porodica, ali i tu je, eto, došlo do nekog nesporazuma. Sada je to rešeno i volela bih da se to zaboravi. Najbitnije je da smo on i ja jedno drugom oprostili sve i krenuli dalje", izjavila je ona.

foto: printscreen Jutjub

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja