MAJKA GA KAO BEBU OSTAVILA, PA GA SA 18 I OPLJAČKALA! Potresna životna priča žigola iz vile Parova: Kome sve nisam dugovao! Umalo i da UMREM ZBOG PARA!
Foto: Damir Dervišagić

užast

MAJKA GA KAO BEBU OSTAVILA, PA GA SA 18 I OPLJAČKALA! Potresna životna priča žigola iz vile Parova: Kome sve nisam dugovao! Umalo i da UMREM ZBOG PARA!

Rijaliti -

Najintrigantniji učesnik "Parova" Milutin Radosavljević Mili može da se pohvali burnim životom o kome može da se napiše roman, pa čak i da se snimi film. Uprkos tome što se predstavlja kao mačo muškarac, on se ne libi da zaplače pred kamerama kada govori o svom tužnom detinjstvu, odrastanju bez majke i brata, o zatvorskim danima i nevoljama u kojima se našao.

Rijaliti takmičar odrastao je sa ocem Mihajlom, zvanim Rakac, na Dorćolu i odmalena naučio da bude samostalan i da se snalazi, a ono što ga najviše boli jeste život bez majke koja ga je ostavila dok je bio beba.

ODRASTAO UZ BAKU

"Mama mi mnogo nedostaje, nisam je video 15 godina. Prvi put sam je sreo kad sam imao sedam, a drugi put sa 17 godina. Odgajala me je baka i ona je jedina žena u mom životu, ona mi je bila sve. Majka me je izdala. Došla je u Beograd pred moje punoletstvo da stavi nove zube i obećala da će me odvesti u Švajcarsku jer je tamo živela i radila. Ali postavila je jedan uslov - da joj moj otac nabavi izvod iz matične knjige rođenih i da potvrdi da mi je ona majka. Rekla je da će pokušati retroaktivno da mi izvuče dečji dodatak i da će mi dati taj novac. Kada je uspela to da pribavi i pokupi pare, nestala je. Saznali smo da je uzela ogroman novac, a mi smo bili izmanipulisani", kroz suze nam je rekao Mili i otkrio da ima brata po majci i da želi da ga vidi.

"Voleo bih da mi se brat javi. Svi imaju porodicu, samo ja nemam. Teško je kada srce pati. Ni njega nisam video 15 godina. On je isti ja, samo što ima kosu. Mama, ako gledaš ovo, pošalji bracu da ga vidim. Znam da ga ovi sa majčine strane truju, govore da sam kriminalac. Želim da ga vodim sa sobom da putuje po svetu".

foto: Happy screenshot

Zbog usamljenosti i odsustva autoriteta tokom odrastanja, Mili je vrlo rano okusio i razne poroke u životu.

"Probao sam i drogu, mogu reći da sam od heroina osetio užas. Uglavnom sam konzumirao belo. Volim da se kockam, sve što sam ikada zaradio potrošio sam po kockarnicama i osetio sam šta znači ono 'imao pa nemao'. Često sam bio u nevoljama zbog toga, padao sam u ponor, dugovao sam na sve strane. Nekoliko puta su hteli da me ubiju i pretuku upravo zbog novca. Imao sam problema sa kamatašima pa sam pobegao u Španiju da bih se izvukao i zaradio neki novac", rekao je svojevremeno Mili i otkrio da se bavio prostitucijom kako bi imao novca.

"I ovde i u Španiji sam radio kao žigolo. Volim situirane žene. Bio sam u prilici da budem sa ženama koje su finansijski moćne i voze dobra kola. Takođe sam pored njih imao sve što poželim. Jeste ponekad teško biti sa nekim starijim damama, ali izdržiš. Završio sam i u zatvoru zbog raznih krađa, kupio sam zlato u zlatarama bez pištolja".

SUSRET SA SMRĆU

Susret sa smrću Radosavljević je doživeo upravo u Španiji, kada je grupa muškaraca htela da ga nasmrt pretuče.

"Bio sam u Nueva Andaluziji pre šest godina i vraćao sam se kući. Peo sam se uzbrdo i tu me je sačekao ogroman lik s bejzbol palicom. Uspeo sam da ga savladam i pobegnem iako sam mislio da sam gotov. Neki Rusi su naručili moje ubistvo i mislili su da će me sigurno ubiti, jer je lik opasan. Ali ja sam kao mačka koja padne sa devetog sprata i dočeka se na noge", otkrio je za Rijaliti Mili.

MOJ SUSRET SA LEGIJOM

Posebno interesantno je i Radosavljevićevo upoznavanje sa Miloradom Ulemekom Legijom, koje je opisao do tančina.

"Ja sam sa 16 godina sedeo u jednom beogradskom klubu i pio viski, a Legija je već bio tamo, ali ja ga nisam znao. Primetio sam da me gleda, bio je krupan momak sa tetovažama, i pokazao mi je prstom da dođem do njega. Prišao sam i pitao me je koliko mi je godina. Kada sam mu odgovorio, on se malo iznervirao i rekao: 'Pa što piješ viski?', i pozvao konobara da mi donese mleko", rekao je Mili.

foto: Profimedia

Kurir/Foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track