Najnovije vesti

KRAJ

SUBOTIĆKA BACILA PRSTEN! RASKINULA SA DAVIDOM ZBOG ANE: Je l' bi je je*ao? Idi budi je*ač, radi šta god hoćeš! Njegove reči su je još više ZABOLELE

Rijaliti

Aleksandra Subotić je saznala je da je njen verenik David Dragojević razgovarao tajno sa Anom Korać  i pozelenela je od muke, pa je urlala na Davida.

Pobegla je od njega u izolaciju, ali je on hteo odmah da sve raščisti.

"Ko zna šta kriješ, ko zna šta mi radiš iza leđa. Čim dođu devojke da zamene baterije, ja odlazim odavde. Ti si kriv zbog toga. Mrš od mene. Skloni se iste sekunde. Se*eš kući sa svima. Da nemaš devojku? Evo nemaš devojku, je l' bi je je*o? Idi za*ebavaj se. Upropašćavaš me, pukla sam. Mnogo si se ti opustio, znaš!", vikala je Subotićeva svog dečka.

"Je l' ti ona lepša i bolja od mene? Šta si šaputao, reci mi? Hoćeš da pitam nju? Hoćeš da prođem glavom kroz zid. Prevarantu, ti si najgori od svih muškaraca", urlala je Aleksandra.

"Ne znam šta sam šaputao, ništa bitno, idi pitaj. Što se primaš. Zaje*avao sam se, otkud znam šta sam pričao, idi pitaj je.... ", odgovorio joj je David.

"Ti i ja nismo više zajedno. Sada si slobodan, pa radi šta hoćeš. Boli me ku*ac šta ćete da radite. Je*te se. Uživaj, široki ti drumovi. Izlazim za pet sati maksimalno odavde. Radi šta god hoćeš. Ti si varljiv, nisi usmeren. Toliko ti je vredna ova pišljiva veza. Idi budi je*ač, radi šta god hoćeš. Kakav bre brak sa tobom?", bila je ljuta Aleksandra.

"Da nisam prinuđena da budem ovde nikad me više ne bi video, pa makar umrla... Ja tebe davim? To je strašno šta ti pravdaš. Pa šta ako sam bila nadrkana", nije mogla da se smiri Aleks.

"Dosadna si. Sandra, stalno mi prebacuješ, pun mi je ku*ac prebacivanja. Ja ne smem ništa da uradim od tebe. Ne smem da progovorim sa nekim, smara me to", prebacivao joj je David.

U jednom trenutku kamera je snimila prsten koji je Subotićeva bacila na pod.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...