BILA JE ŠOKIRANA

MILJANA JE PRE RIJALITIJA 2 MESECA BILA U VEZI, A DOŽIVELA JE BRUTALNU IZDAJU: Jedna devojka me zvala na kafu, čak sam joj u kući bila, a onda se desilo OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić ispričala je cimerima neprijatno iskustvo koje joj se dogodilo sa bivšim dečkom Nenadom, pre nego što je ušla u jedan od rijalitija.

Rijaliti mama je pričala kako joj je bivši zabranio da ulazi u rijaliti, a ona to nije želela da prihvati.

foto: Printscreen

"On je meni branio da uđem u rijaliti. Mislim se, ko si bre ti, nisi mi ni muž, a i da jesi, ne možeš da mi zabraniš ništa! A ona je navijala za mene, bila je baš veliki fan, zvala me da idemo na kafu, čak sam joj i u kući bila jednom. Strašno", započela je priču Miljana.

"Nismo mi drugarice, iz istog grada smo, ali bezveze je, ja sam ih upoznala, ušla u rijaliti i imala sam šta da vidim kad sam izašla. Izađem iz "Zadruge 1" i vidim sliku, ona u venčanici, on u odelu. Ja sam dva meseca bila sa njim, ali sam u šoku. Uđem ja na njen Fejsbuk, vidim blokirana sam. Uđem na njegov i vidim slike sa njom, sa detetom, klipovi, prsten u crkvi. Nije mi bilo krivo, ali sam bila šokirana", završila je Kulićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja