HAOS

KAD SAM ČEKAO 10 GODINA, ČEKAĆU JOŠ 7 MESECI! Miki zbog Suzane ne zna gde bije, pa sav bes iskalio na Rebeku: Ta laže i NE KRSTI SE! (VIDEO)

Rijaliti -

Suzana Perović i Miki Đuričić u centru su pažnje kako zadrugara tako i javnosti zbog poljupca u Imaginarijumu. Paru nije bilo svejedno kada je snimak obelodanjen njihovim cimerima, ali Miki je svoja osećanja još jednom sklonio u stranu te hrabro stao uz svoju Suzanu, iako veruje da će ga "posle svega ovoga šutnuti".

Drvo mudrosti ga je upravo iz tog razloga i pozvalo k sebi, ne bi li sa svoje tačke gledišta prokomentarisao dešavanja koja tresu "Zadrugu 2".

"Pravo da ti kažem, ne znam. Drago mi je što su se neke stvari raščistile. Za neke mi nije drago, znao sam da će biti ovako. Ispostavilo se kao da je došlo do ne znam ni ja čega. Imamo sad poslovni odnos. Ja nju mnogo cenim i poštujem. Bilo je pitanje dana kada će da dođe do toga da svi saznaju. Evo, šta ona kaže tako je, razumem je. Inače, malo sam otišao sa raspoloženjem. Mi smo pričali u šiframa, ali nije se ništa desilo ne znam ni ja šta. Sad svima moram da objašnjavam. Svi su čuli šta pričamo", rekao je Miki, koji Suzanu smatra damom, za razliku od drugih žena koje su pokušale da zarobe njegovo srce.

"Svima je jasno šta se dešava. Ja ne umem da glumim, ja ovde uđem da živim. Nelagodno se osećam kad treba nešto da krijem", dodao je on.

"Nemam sreće! Ili se zaljubim u ovu - psihički poremećena, laže, maže.. Ili u ovu u situaciji takvoj kakva je... Ali nikad ne bi mi prešli neku granicu", jadao se Miki Drvetu.

"Kad sam čeka 10 godina mogu još 7 meseci! Moje je da se nadam, da maštam. Njoj je teško, ljuta je, ali šta da radim. Glupo mi je jer ispadamo smešni. Ljudima napolju je jasno šta se dešava! Njena deca treba da znaju da mi nismo prešli nikakvu granicu. Poljubio sam je u nos i u oko. Ja je razumem, ali ne treba ona ne znam šta da objašnjava", pričao je Miki i zaključio da je činjenica da se "dešava se nešto, ali nije ništa strašno".

foto: Printscreen Pink

S druge strane, dotakao se Rebeke Popović, te dobar deo besa koji u njemu trenutno ključa "istovario" na nju.

"Ja sam rekao da ćemo se družiti. Žao mi je sad što se desilo... Kad ona nema sa kim da se druži, seti se mene. Meni se ona svidela na početku dok nisam video kakva je. Ispada da mi je kao dete o kom treba da brinem, plus laže... ne krsti se!" konstatovao je on.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track