njoj je to normalno

NACIJA JE ZINULA KAD JE SAZNALA DA JE OD BIVŠEG TRAŽILA 1.950 EVRA ZA CIPELE ZATO ŠTO OVO NIJE ZNALA! Zbog Ane Korać pčelaru pripalo teško: Ne može da sračuna sve pare koje se non-stop VRTE OKO NJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Ana Korać možda skriva detalje, ali je i više nego očigledno da ova zadrugarka ne žali para kad ulaže u sebe. Na primer, za remont koji je najskorije obavila navodno je iskeširala 5.000 evra.

Takođe, nekoliko meseci pre nego što se ponovo prepustila rijaliti igri navodn oje bila u vezi sa bivšim zetom kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca Đorđem Zafirovićem Zafirom koji je krajem prošlog meseca ubijen je u Futogu, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sedeo u automobilu.

Pošto je njegov telefon hakovan, okolo su jedno vreme kolale poruke koje je razmenio sa atraktivnom crnkom, u kojima ona njemu traži 1.950 evra za cipele na štiklu.

1 / 5 Foto: Facebook screenshot

Međutim, ono što je rekla Mikiju u spavaćoj sobi malo ko je do sada znao. Pčelar iz Kupinova šokirao se kada je shvatio kako Ana lukuzno živi.

"Putovala sam... Bila sam u Francuskoj, Grčkoj. U Sen Tropeu sam bila, sa društvom", pričala je ona.

"Tu ide samo elita, bogataši. Koliko je koštalo?" zanimalo je Mikija.

"7.000 evra za 7 dana. Ti znaš da ne volim da pričam o tome", rekla je Ana.

"Išlo žensko društvo ili mešovito? Platila si letovanje 7.000 evra, voziš auto od 100.000..." počeo je da nabraja Miki.

"Mešano, ja ne volim samo sa ženama. Išlo je nas osmoro ili devetoro. U Grčku sam išla sa drugaricom, a bila sam na Mikonosu. Klopa je top. Tamo postoje samo dva restorana koja su poznata u celom svetu, a u prodavnici kupaći košta 600 evra", pričala je Ana.

"I ti si to kupila?!" bio je šokiran Miki.

"Da, volim da trošim pare, šta me briga", zaključila je ona.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja