RAZMIŠLJA O SVADBI SA ŽENOM, A NEKADA JE VOLELA OPASNE MOMKE: Sanja krije BOLNU PROŠLOST zbog onog što joj je dečko priredio dugo nije mogla da se oporavi
Foto: Ana Paunković

HAOS

RAZMIŠLJA O SVADBI SA ŽENOM, A NEKADA JE VOLELA OPASNE MOMKE: Sanja krije BOLNU PROŠLOST zbog onog što joj je dečko priredio dugo nije mogla da se oporavi

Rijaliti -

Sanja Stanković ponovo se uselila na imanje u Šimanovcima i pridružila se svojoj izabranici Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je započela vezu u prvoj sezoni "Zadruge".

One su svojom romansom izazvale veliku pažnju, a Sanja je i pre toga imala burnu ljubavnu prošlost.

Kada je ušla u prvu sezonu "Zadruge" Sanja je često pominjala dečka sa kojim je tada bila u vezi, iako nije želela da otkriva njegov identitet. Ubrzo je otkriveno da je reč o "opasnom momku".

- Sanja ima dečka koji uopšte nije naivan, to je opasan momak, znaju ga ovde po Beogradu. Ja ga znam, ali ne smem da otkrivam ko je on. Njihova veza je tajna, a verovatno ste primetili da u rijalitiju o njemu priča u šiframa - ispričala je prošle godine za "Pink.rs" Sanjina drugarica.

Kada je ušla u "Zadrugu 2" i Matora je otkrila detalje iz prošlosti svoje izabranice.

- Bila je sa dečkom kog je volela dve godine, bukvalno su živeli zajedno i ona je saznala da ima verenicu pet godina, pa je doživela šok. Bio je u uporednoj vezi. Ona nije imala pojma da se to dešava, nije mogla da se oporavi dug vremenski period - ispričala je Matora.

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track