UŽAS

JEDNOG LJUBAVNIKA SMATRA ŽIVOTNOM GREŠKOM, A O DRUGOM NIJE HTELA DA PROGOVORI NI REČ! Kad čujete šta je Ljuba izvukla Dragani Mitar iz usta pašćete u TRANS! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar i Ljuba Pantović u spavaćoj sobi ležeći na krevetu razgovarale su o neobičnoj ljubavnoj priči bivše Modelsice, misleći da na njih niko ne obraća pažnju. Kad do Pavla, Draganinog bivšeg ljubavnika, bude stiglo šta je još rekla nakon što ga je prozvala nižom klasom sigurno mu neće biti svejedno, niti će ćutati kao što je protekle večeri.

S druge strane, ona je otkrila i da je imala aferu sa još jednim gospodinom, pa je Ljuba probala da je posavetuje, s obzirom na sve što se desilo od protekle noći do Badnje večeri.

"Ako je sve što si ti rekla istina, moraš da gledaš samo svoje du*e, jer ovde svako gleda sebe, to da znaš. Ja sam jasno videla neke gestikulacije i čula ono što je on pričao, nisam ja mala i nemam 20 godina, zato i kažem sve ovo", oštra je bila Ljuba.

"Ja sam njega ostavila ovde, meni jedino može da pomogne Siniša ovde... Meni on nije prijatelj. Rekla sam mu još koliko puta da gradi priču bez mog imena, priznala sam i rekla sam da je to bila greška", odgovorila je Dragana, sigurna u svoju odluku.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track