ZAPANJIO

MUČILA SE, PROLILA MORE SUZA I NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Vlada napustio rijaliti pa otkrio u kakvom je STVARNO odnosu sa Zerinom! (VIDEO)

Rijaliti -

Kad su prelomili česnicu obeležavajući Božić, zadrugari su se bacili na biranje ovonedeljnog vođe. Kad je pristiglo pismo izbačenog Vladimira Todorovića podigla se ogromna prašina u Beloj kući.

"Zadrugari, bilo mi je divno i vidimo se neki naredni put. Ona je ta, Zerina", pročitao je pismo Miki Đuričić i tako otkrio da će rijaliti gradom ove nedelje vladati niko drugi do Zerina Hećo.

foto: Printscreen Pink

Zerina je Vladin odlazak preplakala i ne sluteći koliko mu znači. Na ovaj način on joj je stavio do znanja koliko mu je draga.

"Prvo želim da čestitam svima Božić i da pozdravim Vladimira. Hvala mu za sve što je uradio za mene dok je bio ovde. Nedostaje mi", izjavila je tom prilikom Zrina.

Još veće iznenađenje usledilo je kada je deleći budžete Zerina donela jednu od važnijih odluka. Naime, bivpem dečku Banetu Čolaku, sa kojim nije u dobrim odnosima, dodelila je srednji budžet, iako su mnogi očekivali da će mu dati najmanje novca.

Očito, ova nedelja biće ispunjena neočekivanim situacijama!

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track