Najnovije vesti

šok

SANJA PROGOVORILA O BOLI KOJU JOJ JE NANELA BIVŠA DRUGARICA: A onda se oglasila i sama ANDRIJANA RADONJIĆ! Bile su kao sestre, a sada je RAT na pomolu! (VIDEO)

Rijaliti

U prvoj sezoni "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković združile su se s pevačicom Andrijanom Radonjić, sa kojom su delile i lepe i ružne trenutke. Svaka od njih trudila se da bude tu za druge dve, međutim, prijateljstvo je okončano onog trenutka kada su Sanja i Matora priznale da su uplovile u emotivnu vezu. Plavokosu zadrugarku je, kako je u više navrata otkrila, povredilo to što je Andrijana, tada bliska drugarica, nije razumela i podržala, zbog čega je sa njom prekinula svaki kontakt.

Da je još uvek boli i da nije zaboravila ono što se idešavalo u prethodnoj sezoni "Zadruge" Sanja je potvrdila i danas, kada je sa učesnicima druge, aktuelne sezone podelila trenutak u kom se osetila kao budala.

- Ja sam sa jednom osobom bila nerazdvojna, zavolela sam je, pričali smo o svemu, smatrala sam je, ne mogu da kažem sestrom, ali zbližile smo se. Kada sam ja priznala vezu sa Matorom, ona je na kraju meni okrenula leđa. To je mene jako povredilo - ispričala je Stankovićeva, a onda je njena bivša drugarica Andrijana to i prokomentarisala. 

- Čula sam šta je rekla. Ne želim da obrazlažem situaciju po stoti put ljudima koji ne žele da vide. Sada, kada sam izašla napolje i kada je prošlo neko vreme od kraja prve "Zadruge", znam da je jedna Andrijana postojala pre, druga u "Zadruzi", a treća sada. Iskreno, sve što sam mislila da je tamo ispravno, napolju se ispostavilo suprotno. Sve sam ljude tamo pogrešno procenila. To tek sada vidim - započela je Andrijana svoje izlaganje, a potom otkrila kako je izgledao njihov nedavni susret.

- Mi smo se srele na novogodišnjem programu i u studiju jednom prilikom, i osetila sam kada smo se pozdravile da između nas i dalje postoji neka doza pozitive, kao na početku "Zadruge". Smatram da svaki normalan čovek vidi šta se ustvari desilo u prvoj "Zadruzi" i da nikome nisam ja okrenula leđa - samo je unutra bilo bitno napraviti priču, ja to nisam znala, pa sam se palila na svaku rečenicu koja mi nije odgovarala. Sada me više ništa ne dotiče, opet kažem zelim joj svu sreću, a Matoru ne bih komentarisala - rekla je Radonjićeva, koju smo pitali da li je pogrešila u proceni i kada su Sanja i Matora u pitanju.

foto: Damir Dervišagić

- Smatram da sam pogrešila i sa njima i sa par drugih osoba odatle. Naravno, svaki čovek ima mane i vrline. Ja sam tamo ljude idealizovala i bila sam iskrena. To je bila moja jedina greška. Nisam shvatila da je to ustvari jedna velika igra. Za mene je bilo trenutni život, a očigledno je trebalo da se igram i foliram - kaže pevačica.

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...