PRIJAVILA GA ZA PREBIJANJE, PA PALO POMIRENJE! PRISTALA DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA JE PONOVO MALTRETIRA? Udariću glavom u ogledalo zbog tebe! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

VERENICI U KRIZI

PRIJAVILA GA ZA PREBIJANJE, PA PALO POMIRENJE! PRISTALA DA SE UDA ZA NJEGA, A SADA JE PONOVO MALTRETIRA? Udariću glavom u ogledalo zbog tebe! (VIDEO)

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili bio je priveden u policijsku stanicu Zemun proteklog avgusta nakon što ga je, tada devojka, Marijana Marković prijavila da ju je pretukao u jednom hotelu. Par je po izlasku iz vile nastavio turbulentnu vezu pa je i krunisao veridbom, međutim po ponovnom ulasku u rijaliti još jednom su zapali u ozbiljnu krizu.

Marijana se protekle noći požalila Aleksandru Požgaju da je Mili zlostavlja kao ženu, što njenom vereniku zasigurno ne bi bil opravo da čuje da je rekla. U prošlogodišnjem haosu, naime, Mili je insistirao na tome da ne zna zašto je optužen za prebijanje kada se ono nije dogodilo, te da je obožava i da planira budućnost sa njom.

foto: Happy screenshot

U razgovoru koji su povela nasamo, sada joj je ponovo zamerio na ponašanju.

"Šta je problem? Kaži mi kakav problem imaš, je l' razumeš? Zračiš! Ja pokušavam da ti nacrtam stvari da ih ne gledaš pesimistički i nije sve tako crno kako gledaš, nego belo. Ne mogu 24 časa... Ne mogu da slušam, nisam dužan. Da li se trudim da ti bude dobro? Šta je sporno?" pitao ju je on.

"Ništa. Možeš da me pustiš da popijem čaj, ne mogu od ranog jutra da raspravljam i da mi nabijaš tenziju", odgovorila mu je ona.

"Ko kome nabija tenziju? Nemoj da me nateraš da sad udarim glavom u ogledalo... Nemoj ocu da mi praviš probleme! Nemoj da mi vređaš inteligenciju, ko kome nabija tenziju?" odbrusio joj je Mili.

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track