DOK SE MAJKA I ĆERKA SVAĐAJU U RIJALITIJU, SINIŠI JE POZLILO U PORODIČNOM DOMU: Otac Miljane Kulić zbog stresa UGROZIO SVOJE ZDRAVLJE!
Foto: Printscreen

otkrivamo

DOK SE MAJKA I ĆERKA SVAĐAJU U RIJALITIJU, SINIŠI JE POZLILO U PORODIČNOM DOMU: Otac Miljane Kulić zbog stresa UGROZIO SVOJE ZDRAVLJE!

Rijaliti -

Dok su Miljana i Marija Kulić preživljavale dramu pred kamerama nakon žestoke svađe sa Mikijem Đuričićem, Siniši Kulić je pozlilo u porodičnom domu.

Naime, Marija je posetila lekara zbog opekotine koja je nastala jer ju je pčelar iz Kupinova polio vrelom vodom, a njenom suprugu se od stresa slošilo.

- Siniša zaista teško podnosi kad neko nasrne na Miljanu i Mariju, naročito što on nije u situaciji da im pomogne. Pozlilo mu je kada je svađa Mikija i Marije eskalirala, na kraju je pozvao Hitnu pomoć. Ustanovili su da mu je visok pritisak, dobio je injekcije, a njegova ćerka lek - otkrio nam je dobroupućeni izvor. Povodom ovih navoda kontaktirali smo Sinišu, koji je potvrdio da je pozvao Hitnu pomoć.

- Ćerka mi je imala temperaturu, a i iznervirala se oko svega što se desilo. Ko se ne bi potresao, ono što je Miki uradio je strašno, to je nasilje. Hvala Bogu pa je Marija nosila naočare, ona vrela voda je mogla u oko da joj uđe. Meni kad su pritisak izmerili ogroman je bio, odmah sam injekcije primio dok su ćerki dali nešto za smirenje - zaključio je Siniša.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track