ZERINA NA RUBU ANOREKSIJE! PROGOVORILA SA KNEDLOM U GRLU: Stanje mi je kritično... hranim se INFUZIJAMA! POTRESNO!
Foto: Pritnscreen

SLOMLJENA

ZERINA NA RUBU ANOREKSIJE! PROGOVORILA SA KNEDLOM U GRLU: Stanje mi je kritično... hranim se INFUZIJAMA! POTRESNO!

Rijaliti -

Zerina Hećo šokirala je celu naciju kada se u rijalitiju iskrala iz sobe i otišla u kupatilo, pa samu sebe ošišala na ćelavo, gledajući se u ogledalo.

Još veća jeza mnoge je prošla kada su shvatili da se na taj način suočila sa svojim strahom, da joj se teška bolest iz mladosti ponovo vraća.

"Trenutno zdravstveno stanje je kritično. Ja sam se odlučila da na ovaj intervju dođem našminkana, jer tako i treba da dođem - kao jedna hrabra žena, kao jedna žena koja želi da se izbori za istinu", izgovorila je ona skoro u jednom dahu na samom početku razgovora.

"Stanje je takvo da imam aritmiju srca. Početak anoreksije, aritmiju srca, oštećenu jetru, kolaps organizma. Čekamo rezultate biopsije... Savet lekara je da se hospitalizujem, ali nisam mogla zbog ćerke. Pola godine smo bile razdvojene, a drugo ne bih više mogla da podnesem taj zatvoren prostor. Smršala sam preko 20 kilograma, hranim se infuzijama", govorila je dalje Zerina.

1 / 8 Foto: Printscreen

Bivša zadrugarka sa 14 godina imala je tumor creva koji je operisala već tri puta, a sada se iznova sumnja na probleme tog tipa.

"U toku boravka u rijalitiju, kada se dešavao kolaps organizma, kada su me vozili u državne bolnice, isto je bio predlog da ostanem na lečenju u bolnici", prisetila se ona.

"Moje stanje bilo je sve gore i gore. Pred izlazak (iz rijalitija) sam primetila kvržicu ispod leve dojke, sasvim slučajno. Prijavila sam to produkciji", ispričala je ona.

foto: Printscreen

Dok bije bitku za zdravlje i čeka nalaze biopsije, napominje da rijaliti igra nije za svakoga te da, po njenom mišljenju, čovek koji je iole iskren i normalan može samo da prođe kao ona.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Avaz.ba/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja