Najnovije vesti

DRVO, POMOZI MI! LUNA NAŠLA NOVI RAZLOG ZA HISTERIJU: Svi su dobili samo ja nisam! A nećete verovati o ČEMU JE REČ! (FOTO)
Foto: Printscreen Yt

OVO JU JE DOTUKLO...

DRVO, POMOZI MI! LUNA NAŠLA NOVI RAZLOG ZA HISTERIJU: Svi su dobili samo ja nisam! A nećete verovati o ČEMU JE REČ! (FOTO)

Rijaliti

Luna Đogani otišla je kod Drveta mudrosti pa mu "sasula" u lice sve nepravde koje je u rijalitiju muče. 

 

Naime, ona smatra da treba da dobije neku nagradu. 

 

"Ali ja se nisam spr*ala sa željama, ja sam se samo nadovezala, i rekla sam ako mogu "kinezi" za mene i Marka, meni je bitna samo hrana", rekla je Luna.

 

foto: Printscreen Yt

"Luna, prestani da "lagiš" reklo je drvo", koje je uhvatilo blogerku u laži. 

 

"Bezobrzan si drvo, biću tužna", odbrusila je Đoganijeva Drvetu mudrosti koje je pokušalo da joj objasni da ranije na vreme razmišlja o tome šta želi i šta priča, te da sada neće dobiti ništa.

 

 

"Ali ja nikada ništa nisam dobila. Mislila sam da nismo dobro sve devojke postupile. I da niko neće dobiti. Ali jel ja ne mogu da ispravim to? Nema sledećeg puta. Nikad ništa nisam dobila. Moj dečko je meni upropastio 2 nagrade. Ni Rajsko ostvro, ni večeru sa njim. Navodno sam ja jedina ovde sve upropastila i ništa neću dobiti. Svi parovi su uvek dobili šta su hteli. A sada je izgovor "Luna ti jedina nisi razumela pismo". Neka, razumem sve", završila je Luna koja se primirila na kraju pa izašla nezadovoljna. 

 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...