8 GODINA JU JE DEČKO PSIHIČKI I FIZIČKI ZLOSTAVLJAO! SANJA progovorila o NASILJU u porodici i mami POSLALA jasnu poruku! (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO

8 GODINA JU JE DEČKO PSIHIČKI I FIZIČKI ZLOSTAVLJAO! SANJA progovorila o NASILJU u porodici i mami POSLALA jasnu poruku! (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković čula se sa majkom Brankom koja joj je poručila da ne podržava njenu vezu sa Matorom.

Jovana je priznala da joj teško pada što je Sanjina majka protiv nje.

"Veoma se loše osećam zbog toga. Sanja se trudi da me oraspoloži. Osećam grižu savesti. Da kaže da Sanji nisam prijatelj i podrška. Naravno da treba da veruje svojoj mami. Okej da svađa i sve, ali šta sam ja rekla. Rekla je Sanja da nije imala podršku. I kada smo izašle napolje Sanja nije imala podršku za ovo čime se bavi, niti sam ja imala. Meni ništa nije jasno. Osećam se loše. Ponašala se u razgovoru kao da sam ja Sanjin najveći neprijatelj", ispričala je Matora.

Potom je Sanja otkrila neke detalje iz svog detinjstva i odnosa sa majkom.

Rekla je da nikada od nje nije imala podršku i da nisu bile u korektnim odnosima.

"Mama i ja smo poboljšale odnos posle "Zadruge 1". Ona je bila sama sa 19 godina. Naš odnos se pokvario zbog bivšeg muža. Ona je sa njim bila od mog prvog razreda osnovne do prvog razreda srednje. Ona je bila i psihički i fizički zlostavljana i ja sam ispaštala zbog toga. Naša komunkacija je bila odvratna, kada sam htela da se bavim pevanjem, ona nije htela to. Šta god da se desilo, ja Jovanu neću ostaviti. Ona je meni i prijatelj i podrška i sve što nisam imala. Šta god da se desilo između nas Jovana i ja ćemo biti prijatelji", ispričala je Sanja.

Kurir.rs/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track