oštro

MILJANA OTKRILA PRAVI RAZLOG ZAŠTO NIJE OTIŠLA KOD AMIDŽIĆA! Izignorisala ga je NAJSTRAŠNIJE pa poručila: Neće Miksi da bude Zolina VAŠARSKA MEČKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić po prvi put odbila je poziv Ognjena Amidžića. Ovaj postupak temperamentne zadrugarke podigao je ogromnu prašinu i nema ko nije pričao o tome. Ona je zato u "Radio Amneziji" progovorila o tom događaju i objasnila zašto se odlučila na takav korak.

"Uz dužno poštovanje Ognjenu Amidžiću i Velikom šefu, ja juče nisam bila u emisiji. Iz razloga što ne želim više da dajem na značaju osobama koje više nisu bitne u mom životu, tako da sam ja odbila po prvi put gostovanje. Po prvi put u životu nisam ispala profesionalac. Ognjen zna koliko ja njega volim i poštujem njegovu emisiju", ispričala je Miljana.

foto: Printscreen

Odmah potom, počela je da govori o Zolinom menadžeru koji se protekle večeri uključio u emisiju pa pružio podršku svom drugu iz detinjstva.

"Da Miljane nije bilo, to svi komentarišu, Zola ne bi bio ovde ni sedam dana! Tih sedam dana bi prespavao, da se ne lažemo. Tako da, Miljana više nije potrebna. Boban je i te kako smislio da Miljanu Zola vodi kao vašarsku mečku na nastupe, međutim, Miljana na to nije pristala i sada je bolesnica, psihopata, najgora", odbrusila je Miksi u svom stilu, iako je malo ko očekivao da će ovako nešto ikada prevaliti preko usta.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track