Najnovije vesti

DŽEJLA RAMOVIĆ POSVAĐALA KOLEGE! Posle novog odgovora Nikole Rokvića, Samardžić NEDVOSMISLEN!! Nastavlja se RAT na Instagramu! (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen Youtube

raspravljaju pobedu u zg

DŽEJLA RAMOVIĆ POSVAĐALA KOLEGE! Posle novog odgovora Nikole Rokvića, Samardžić NEDVOSMISLEN!! Nastavlja se RAT na Instagramu! (FOTO)

Rijaliti

Nikola Rokvić i Željko Samardžić vole rat na Instagramu posle pobede Džejle Ramović u "Zvezdama Granda". Pošto je pevač prozvao one koji su glasali za takmičare, a to nije bilo po njegovom ukusu, Željko mu je odgovorio u prijateljskom maniru. Međutim, Nikola je nastavio sa objašnjenjima. 

Naime, Nikola je prozvao kolege koje su glasale za pobednicu Džejlu Ramović, a nisu dale poene takmičarki Milici Čikarić, te se Željko našao prozvanim budući da Milici nije dodelio nijedan poen.

- Željko dragi, Džejla je divna i zaista je zaslužila da pobedi... To ne sporim... Uostalom i ja sam joj dao 12 poena... Ne želim da komentarišem tuđe ukuse... Ne znam zašto si se ti osetio prozvanim... Pričam o vidljivoj podeli i namernom uticaju na bodovanje dvoje favorita... Slažem se da žiri nije bio ni potreban, narod je sam izabrao pobednika! A to je i po mom mišljenju Džejla! - napisao je Rokvić kao odgovor na Željkov komentar na svom Instagramu.

foto: Printscreen instagram

Samardžić je kratko prokomentarisao sukob sa kolegom.

- Mislim da je reagovao emotivno i da njemu kao jednom finom i kulturnom mladom čoveku to nije trebalo - rekao je pevač.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen, Printscreen Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...