Najnovije vesti

SVI SU ZINULI

DAVID ČUVA TAJ SNIMAK! VIDI SE KAKO GA ONA ORALNO ZADOVOLJAVA, A CRNO JOJ ISPOD NOKTA! Koraćevu zato rado pokazuje svima?! Bivša razvezala jezik pa napravila LOM! (FOTO 18+, VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać jednom prilikom priznala je svom dečku Davidu Dragojeviću da nikada nije spavala sa nekim sa kim nije u vezi. Tada, on se njoj poverio o akcijama koje je imao sa udatim ženama. Međutim, njegova bivša, Aleksandra Subotić, i te kako je nimala šta da doda.

foto: Printscreen

"Ja sam se zezao sa njom. Znam ja njene momke. Rekla mi je da ne pričam da ih znam. Dosta nas dvoje (on i Ana) pričamo i znam te likove. Imao sam i ja dosta odnosa na noć, ali ih se ne sećam. Imao sam sajber s*ks sa ženom koja ima decu... Imao sam i neke slike koje nisam hteo da pošaljem", pričao je on, pa se Ana nadovezala:

"Nešto mi je spomenuo s*ks na jednu noć i ja sam se tu brecnula. Imala sam odnose sa mojim momcima, nikada nisam htela ako mi nisu nešto više od prijatelja! Moram da pazim šta mu pričam, to je to", rekla je ona sa smeškom.

foto: Printscreen

"Imao je on dosta slika, ali većina nisu bile za mene!" krenula je oštro Aleksandra: "Slikala sam ga milion puta! Posle ne znam za šta je on koristio to. Sve ću da objavim kada izađemo! Bio je snimak kako ga ona oralno zadovoljava, imala je crno ispod noktiju", zgranula je sve Subotićeva, ne otkrivajući identitet osobe, pa nastavila: "Zezala sam ga da je mogao da nađe nešto lepše. On je često bio sa ženama koje su samohrane majke", istakla je bivša, dok je David urlao o tome kako je Aleksandri zapravo samo bilo krivo što je on sajber se*s mogao da ima sa mnogim devojkama, samo ne sa njom.

"Ona moja žena je bila milionerka, neću da ti pričam njeno ime", priznao je na kraju David.

Posle žustre rasprave, te kada je ponestalo pitanja, Ana i David otišli su na kupanje. Na iznenađenje mnogih, oboje su se skinuli bez pardona i zajedno uskočili pod tuš.

1 / 3 Foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...