Najnovije vesti

SUBOTIĆKA NE ZNA DA IZ RIJALITIJA IDE PRAVO U DUBAI!  Radiće kao hostesa i dobijaće 1.000 € za noć plus bakšiš! Omastiće se i Karađorđe! Evo kako!
Foto: Marina Lopičić

saznajemo

SUBOTIĆKA NE ZNA DA IZ RIJALITIJA IDE PRAVO U DUBAI! Radiće kao hostesa i dobijaće 1.000 € za noć plus bakšiš! Omastiće se i Karađorđe! Evo kako!

Rijaliti

Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji posle finala "Zadruge", jer joj je prijatelj ugovorio vrlo unosan posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Starleta će, prema saznanjima Kurir Starsa, već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju kao hostesa.

Za ovaj posao Aleksandra će dobijati pozamašne svote novca, u zavisnosti od toga koliko će biti posvećena poslu. Otprilike, za veče će moći da zaradi i do 1.000 evra.

"Aleksandra će biti oduševljena kad čuje za ovaj angažman, jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su devojke iz Srbije u Dubaiju veoma cenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste - uglavnom bogate biznismene iz celog sveta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji s menadžmentom rešava svaki njihov problem ili nedoumicu. Znam neke devojke koje to isto rade i zarade i po hiljadu evra za veče, ali nemaju uvek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika",  kaže naš izvor blizak Aleksandri.

Subotićeva će kao i do sada maloletnu ćerku poveriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.

"Devojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vreme s njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema s te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat s tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija", kaže izvor i dodaje da Aleksandra ipak neće sav novac zadržati za sebe.

"Naravno da će deo novca slati Karađorđu jer on brine o njenoj ćerki. Ostatak će ona zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg je angažovana na tom poslu. Mislim da će mesečno zarađivati oko 10.000 evra", završava izvor.

foto: Instagram

Kurir.rs/I. E, J. S/Foto: Marina Lopičić

foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...