10 MESECI GNUSNIH UVREDA, SKANDALOZNIH TUČA I TURBULENTNIH LJUBAVI! Bili su spremni na sve ZA 50.000 €, a ove LAŽI jednog zadrugara još dugo će IZJEDATI! (FOTO)
Foto: Printscreen

NAJUPEČATLJIVIJI DETALJI

10 MESECI GNUSNIH UVREDA, SKANDALOZNIH TUČA I TURBULENTNIH LJUBAVI! Bili su spremni na sve ZA 50.000 €, a ove LAŽI jednog zadrugara još dugo će IZJEDATI! (FOTO)

Rijaliti -

Posle 10 izuzetno turbulentnih meseci, pojedina dešavanja i te kako su obeležila "Zadrugu 2" i još dugo će pratiti kako preostale zadrugare, pa tako i one koji nisu ostali u finalu.

Na primer, iako se mlada blogerka Luna Đogani, uprkos svemu, ponovo zaljubila iza zidina Imaginarijuma posle i više nego turbulentna ljubavi sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, romansa koja je obeležila drugu sezonu svakako je Miljanina sa Zolom.

Kulićeva je u jednom trenutku čak i izašla iz rijalitija, te zajedno sa dečkom i sinom Željkom započela zajednički životu rodnom Nišu, samo da bi se vratila u rijaliti kuću i napravila fijasko. U jednom trenutku, zahtevala je da joj se vrate ogromni dugovi, pretila je smrću i duboko se kajala što je uopšte "pošla za nekog kao što je on".

Sa druge strane, Stanija Dobrojević zavolela je Vladimira Tomovića, a kada je shvatila da to neće ići kao što su zamislili, vezu su raskinuli. Uprkos navodima da će ostati sama, otpočela je vezu sa Markom Markovićem.

1 / 10 Foto: Printscreen

Rebeka Popović i Marko Petrušić Petrući bili su u turbulentnoj vezi i svađali se često, a pred sam izlazak Rebeke iz rijalitija oni su i raskinuli. Međutim, ljubav ih je vratila jedno drugom, a mnoge je razočaralo kada su objavili da nakon ponovnog pokušaja ipak neće ostati zajedno.

foto: Screenshot

Nadežda Biljić je popustila pred emocijama prema Tomi Paniću i s njim imala odnose pred milionskim auditorijumom. Nakon njihove prve svađe, pevačica je u besu tvrdila kako više neće imati odnose s njim, ali je svoju reč pogazila iste noći, pa se prepustila strastima.

foto: Printscreen

Što se ljubavnog života tiče, David Dragojević i te kako je privukao pažnju! On je, ipak, u više navrata pogazio datu reč... Po samom ulasku u rijaliti tvrdio je da neće nikada ostaviti Aleksandru Subotić, a nakon njihove svađe i raskida, te njene diskvalifikacije, pred kamerama je uplovio u romansu sa Anom Korać.

foto: Printscreen

Luna Đogani svojevremeno je grcala u suzama i klela se u majku Anabelu Atijas kako neće jesti hranu u Beloj kući i da će gladovati, a samo nakon nekoliko minuta je pogazila svoju reč i jela na Rajskom ostrvu. Iako su njeni fanovi srećni što krhka plavuša ipak neće štrajkovati glađu, mnogi su joj uzeli za zlo to što laže i kune se u majku.

foto: Pritnscreen Instagram

Suzana Perović u "Zadrugu 2" je ušla kao udata žena, ali to je nije sprečilo da uplovi u romansu sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem. Na samom početku krili su svoja osećanja i zaljubljenost, ali rešili su da sve obelodane.

Suzana je svoju ljubav objasnila rečima da njen brak nije funkcionalan već godinama, te da je udata samo formalno i na papiru. Poručila je i da sa Mikijem neće imati odnose pred kamerama, ali nije dugo držala reč.

Onda je usledio šamar koji joj je pčelar udario i zbog kojeg je diskvalifikovan, a Suzana je u prvi mah poručila da mu oprašta, ali kada joj se sve sleglo, javno je poručila da će ga tužiti kada napusti rijalti.

Osim turbulentnih ljubavi, veliki skandali ostavili su svoj pečat na ovu sezonu, koja se završava za samo nekoliko sati! Miki Đuričić diskvalifikovan je kada je Suzani svom snagom udario šamar u spavaćoj sobi, a potom izašao u dvorište pa nasrnuo i na Nadeždu Biljić drvenim štakama.

1 / 5 Foto: Printscreen

Takođe, Vladimir Tomović "popio" je diskvalifikaciju nakon velike svađe kada je pesnicom udario Aleksandru Subotić, a nakon što je izbačen iz rijalitija, uputio je sramnu poruku da se ne kaje, već da je trebalo jače da je udari.

Odigrao se i fizički obračun među ženama! Miljana Kulić, nakon brojnih provokacija, udarila je Matoru mikrofonom u glavu i zadrugarka se smesta srušila na pod! Cimeri su je šokirani izneli krvavu napolje, a Kulićeva je zbog toga momentalno diskvalifikovana. Za njom, već odmah ujutru, rijaliti su napustile i njena majka Marija i dadilja, kao i sinčić Željko.

foto: Printscreen

Osim drame, u rijalitiju bilo je bežanja, a Karađorđev izlazak svakako će ostati svima u sećanju.Subotić je, naime, razbio prozor i iskočio kroz njega! Ćerka Aleksandra je pokušavala da ga ubedi da ostane i sve vreme je mislila da se Karađorđe šali, međutim on je izbacio svoje stvari i konačno odlučio da pobegne.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track