STARLETA SPAKOVALA STVARI I ZBRISALA! Marka je ljubila pred celom Srbijom, a više mu se i NE JAVLJA?! Tek sad se PRVI PUT OGLASILA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NAPRAVILA LOM

STARLETA SPAKOVALA STVARI I ZBRISALA! Marka je ljubila pred celom Srbijom, a više mu se i NE JAVLJA?! Tek sad se PRVI PUT OGLASILA! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević kao trećeplasirana napustila je rijaliti kuću. U studiju, pored majke, brata i prijateljice, čekao ju je i Marko Marković, dečko s kojim je ušla u romansu tokom boravka u Imaginarijumu. Međutim, otkako je izašla, kao da je u zemlju propala.

Kako se navodi, i Marko se žalio kako je nema da se javi.

Sa druge strane, mnogi su bili sigurni da je Stanija nezadovoljna jer nije pobedila, ali istina je mnogo drugačija. Kada se konačno oglasila p oprvi put nakon rijalitija, sve je objasnila putem društvene mreže Instagram.

"Dragi moji, evo i ja da se oglasim i da vam se svima obratim, konačno sam na slobodi, uživam u ljubavi svojih najmilijih. Nisam spavala, jer sve vreme sumiram utiske svog učešća, slušam kritike i savete i mogu vam reći da sam zadovoljna svojim učešćem, i utiskom koji sam ostavila na vas. Saživeli ste se zajedno sa mojim likom, mojom dušom i mojim emocijama. Vidim da ste se slagali i sa mojim stavovima koji su, kako i sami kažete, bili uvek ispravni i realni. Moja porodica je ponosna na mene a to je moja pobeda. Hvala vam svima na podršci, volim vas", potpisala je Stanija objavu.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track