Najnovije vesti

NASTAO MUK

NE BIH OPROSTIO ŽENI DA UĐE U RIJALITI I PONAŠA SE KAO JA! Aleksandar Požgaj izašao iz vile pa zgranuo javnost: Meni treba dati OSKARA! (KURIR TV)

Rijaliti

Iako je sebi predviđao pobedu, Aleksandar Požgaj nije se domogao krune "Parova 7". Svakako, iz rijalitija je izašao ponosan i zadovoljan svojim performansom, a žena Ivana nestrpljivo ga je čekala.

"Ja sam od srca radio za program. Mnogo komentara je bilo od prvog dana kada sam ušao. Sve negativna uključenja... tako da i ovo je za mene iznenađenje", ispričao je on, koji je priznao da se istinski pobedi nije nadao.

"Ja sam se borio za prvu nagradu! Iskreno. Ja sam borac u životu, borio sam se, dao sam sve od sebe i sam sebe sam iznenadio koliko sam dao. Ali, kao što sam rekao, igram za Oskara. Vidim da Oskara nema..." nastavio je on, koji ne žali zbog bilo čega što je u velelepnoj vili u Zemunu pokazao.

"Ivana me je sačekala, moja žena. (Susret je bio) pun strasti, emocija, ljubavi i svega. Moja žena shvata da je ovo jedan teatar, jedna pozornica... ništa od razvoda nema, sve je u najboljem redu!" naglasio je on, koji svojoj Ivani ne bi oprostio da je bila u njegovoj koži!

foto: Printscreen Kurir TV

Naime, Požgaj smatra da je njemu dozvoljeno da se oženjen ponaša u rijalitiju kako se ponašao, jer je on, za razliku od njegove supruge, jača ličnost.

"Ne! Ne bih oprostio da se ovako ponaša", zgranuo je on sve okupljene.

"Da sam slobodan bilo bi svašta i sa svima. Verovatno bi nosio ono staro odelo..." dodao je on.

Takođe, što se njega tiče, vreme m uje da ode u rijaliti penziju.

"Što se mene tiče, ja mislim da je dosta od mene i da se penzionišem", zaključio je Požgaj, ne želeći ni da razmisli o osmoj sezoni.

Kurir.rs/J.S/Foto: Printscreen Kurir TV

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...