Najnovije vesti

MARKO MILJKOVIĆ JE PRIMITIVAC! Nadobudni seljačić kog su zanela svetla velegrada! Lepi Mića udario žestoko: Kupio sam magare, da ga po njemu nazovem UVREDIO BIH ŽIVOTINJU!
Foto: Printscreen Pink

OSUO PALJBU

MARKO MILJKOVIĆ JE PRIMITIVAC! Nadobudni seljačić kog su zanela svetla velegrada! Lepi Mića udario žestoko: Kupio sam magare, da ga po njemu nazovem UVREDIO BIH ŽIVOTINJU!

Rijaliti

Lepi Mića po izlasku iz "Zadruge 2" javno je istakao da Marko Miljković ne zaslužuje drugo mesto koje je osvojio. Tim povodom, Marko mu je hrabro uzvratio na prozivke - rekao je gostujući u jednoj emisiji da je kupio novi automobil kome je dao ime po Lepom Mići, "Lepi Mića sa 250 konja".

 

 

Međutim, zbog ove provokacije, Lepi Mića udario je žestoko. 

 

foto: Printscreen

"Šta treba ja da kažem na Markove prozivke? Ja sam rekao da sam kupio magarca i taj magarac treba da se zove Marko Miljković. Međutim, magarac je inteligentniji od Marka Miljkovića, ne bih želeo da vređam svoje magare. Magare je plemenita životinja, radna i tvrdoglava. Tu nema poređenja. Neka sa srećom voza taj auto, neka uživa u njemu. Mislim da mu je životni san da vozi neki auto. To mu je kao garsonjera, u njemu jede, živi i spava. To mu je najveći životni uspeh. Ja bih mu poručio kao neko ko je od njega stariji da osnuje porodicu, da kupi sebi stan, da nađe neki posao, da ne bude bez imena, prezimena, posla i bez adrese. To je meni jadno, ti se hvališ da imaš 'BMW' i da pričaš neke bajke. Dečko, oženi se, osnuj porodicu, preuzmi na sebe obaveze i odgovornost, a ne da prozivaš nekoga. Šta, imaš auto? Dečko je prvi put nešto u životu ostvario. Voziti polovan auto i prozivati nekoga zbog toga, to je smešna priča. Ja sam rekao da je on jedan nadobudni seljačić, primitivac iz provincije kog su zanela svetla velikoga grada, visoke zgrade, to mu je udarilo u glavu. To je definicija njega. Zanela ga svetla velikoga grada, zavrtelo mu se u glavi i ne zna gde će. Izgleda da je njegov najveći ulov Luna Đogani i taj polovni 'BMW'. Ako mu je to najveći uspeh, onda svaka čast i ono što bih ja rekao jeste da je moje magare inteligentnije od njega. I magarac moj ima 'BMW', i on vozi 'BMW' isto kao i Marko Miljković", izjavio je on. 

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...