GODINAMA SE BAVIO SKIDANJEM MAGIJE, LAGAO JE I MULJAO SA VRADŽBINAMA: Doživeo je 3 kliničke smrti, pa pokorio srpsku estradu! Sad ulazi u Zadrugu 3 i biće JEZIVO!
Foto: Pritnscreen

Komšije ga se odrekle

GODINAMA SE BAVIO SKIDANJEM MAGIJE, LAGAO JE I MULJAO SA VRADŽBINAMA: Doživeo je 3 kliničke smrti, pa pokorio srpsku estradu! Sad ulazi u Zadrugu 3 i biće JEZIVO!

Rijaliti -

Rijaliti šou Zadruga 2 tek što je završena, a odmah se počelo šuškati ko bi sve mogao da se nađe u novoj sezoni rijalitija.

Internet i Jutjub-senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog hiper rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi "Autotjun", sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan.

On je imao burnu prošlost. Godinama se bavi skidanjem magije, lečenjem bolesti preko aure i uklanjanjem negativne energije, a vidovitost je, prema njegovim tvrdnjama, dobio nakon što je doživeo tri kliničke smrti.

Komšije iz njegovog rodnog sela Natalinci kod Topole otkrile su da se on bavio vradžbinama.

"Lagao je i muljao sa vradžbinama. Ovde nije mogao da uzima bogzna kakve pare, ali je klepao. Samo neka je što dalje. Objavite da je lažovčina", rekao je meštanin. Kako je rekla jedna meštanka čak je i pokušao da oduzme sebi život.

"Želim samo da vam otvorim oči i skrenem pažnju na onog Šumadinca. Vodite računa, nije on cvećka. Toj budali svašta može da padne na pamet. Ludak je pokušao da se ubije jer je bio nezadovoljan životom, stalno se nešto motao okolo. Ma neka ide što dalje odavde", rekla je jedna starija gospođa ranije za Kurir Star.

foto: Printscreen

Pored njega, u "Zadrugu tri" ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena.

#zadruga

Објава коју дели Natasa Maza (@natasamaza) дана

Pored nje, stranu pevačica braniće i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić, koja već ima profil Irma Zadruga tri na društvenoj mreži Instagram. Ona je u "Parovima" učestvovala nekoliko puta.

foto: Printscreen/Happy

Filip Đukić, kontroverzni učesnik rijaliti-šoua "Farma", "Parova", kao i prve sezone "Zadruge", učestvovaće i u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. Naime, Filip je definitivno jedan od učesnika, a njegov honorar bi trebalo da iznosi 3.000 evra mesečno.

foto: Printscreen/Instagram

Kao jedan od učesnika koji najviše obećavaju navodi se žestoki momak Kristijan Golubović, ali i Stanija Dobrojević. Podsećanja radi, njih dvoje su zajedno učestvovali u "Farmi šest", gde su bili i više od prijatelja.

Kao jedan od učesnika predstojeće "Zadruge" navodi se i Stefan Karić, koji je bio u šemi sa Kijom Kockar. On je potvrdio svoj ulazak, a podršku mu je pružila i njegova bivša.

Kurir.rs/Republika/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track