ANABELI U ŽIVOTU VIŠE NEĆU RUKU DA PRUŽIM! Posle skandala u finalu Zadruge, Sanja i Matora PODVUKLE CRTU! Prošla pored nje kao pored TURSKOG GROBLJA!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

besna

ANABELI U ŽIVOTU VIŠE NEĆU RUKU DA PRUŽIM! Posle skandala u finalu Zadruge, Sanja i Matora PODVUKLE CRTU! Prošla pored nje kao pored TURSKOG GROBLJA!

Rijaliti -

Anabela Atijas i Jovana Tomić Matora žestoko su se raspravljale tokom finala prve sezone "Zadruge". Iz tog razloga, u noći kada je cela Srbija nestrpljivo iščekivala proglašenje pobednika druge sezone ovog rijalitija, njih dve su prošle jedna pored druge, i to bez bez pozdrava.

"Ne pada mi na pamet, ne bih joj ruku pružila u životu. Videle smo je u studiju, prošle smo jedna pored druge. Gagi nam se javio, pružio nam je ruku i rekao: 'Super ste bile, držite se. Hvala vam'. Videlo se da je od srca prišao, a Anabeli ne bih ruku u životu pružila i ne želim da imam bilo kakvih dodirnih tačaka sa tom ženom, to zna i Luna", objasnile su Sanja i Matora u jednom intervjuu.

Inače, Ana Korać i odnos sa njom najveće je razočaranje devojkama iz "Zadruge 2".

foto: Printscreen Pink

"Nisam mogla da sanjam na početku, kada smo ušle, da nećemo imati kontakt sa Anom, posle svega što se izdešavalo. Ne mogu da kažem da sam se razočarala, ali nije prijatno ni meni ni Sanji", istakla je Jovana.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja