KONOBAR IZ RAŠKE PREVARIO JE ŽENU U RIJALITIJU! A onda plakao pred celom Srbijom i molio je da ga ne ostavi: Otac je hteo UŠI DA MU ČUPA pred kamerama zbog snaje! Evo kako izgleda CONJINA MILKA! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

OTKRIVAMO

KONOBAR IZ RAŠKE PREVARIO JE ŽENU U RIJALITIJU! A onda plakao pred celom Srbijom i molio je da ga ne ostavi: Otac je hteo UŠI DA MU ČUPA pred kamerama zbog snaje! Evo kako izgleda CONJINA MILKA! (FOTO)

Rijaliti -

Nikolu Jovanovića Conju u vilu "Parova" ispratila je žena Milka i ne sanjajući da će joj se muž ubrzo naći u centru se*s skandala. Međutim, posle brojnih turbulentnih situacija, ne njegovom Instagramu osvanula je zajednička fotografija, te su sada svi sigurni da njihov brak posle njegovog učešća u rijalitiju ipak nije oštećen.

"Conjo, je l ovo Milka?" pitali su ga u komentarima.

"Da", kratk oje odgovorio kontroverzni Conjo.

"Može Conja imati 10 riba, ali samo voli Milku", glasi još jedan komentar.

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, konobar uz Raške imao je nekoliko "izleta" sa cimerkama, među kojima je najupamćeniji onaj sa kontroverznom Ljubicom Stefanov. Nakon incidenta, Conjo je načuo da je Milka spakovala kofere, pa je zaplakao pred rijaliti kamerama i molio je da ga ne ostavi, jer je sve "igra i laž".

foto: Happy screenshot

"Mnogo je navalio na ženske, ne znam šta mu je", izjavio je jednom prilikom Conjin otac, podsećajući da je posle Ljubice njegov sin navodno imao se*s i sa Lidijom!

Gospodin je tada, kako se navodilo, rešio da ode u rijaliti i izvuče uši svom nasledniku, zajedno sa njegovim bratom koji je hteo i čuvenu Milku da povede. U tom trenutku supruga se nije javno oglašavala, ali Conjini prijatelji javljali su se produkciji "Parova" poručujući da Milka neće da čuje za njega, ali da se plaše da mu to saopšte, verujući da bi u tom slučaju doživeo nervni slom.

foto: Printscreen

"Ja nikada ženu ne bih povredio, četiri žene su me varale... Ništa se nije desilo. Meni bi moja žena sve oprostila, nisam ja ništa uradio. Pokušao sam, ali nisam! Ja ne želim da bežim posle ovoga, ali imam nekih zdravstvenih problema i želim da izađem. Svaka čast produkciji, ja sam zahvalan na svemu, ovde sam na silu odveden u krevet da sam bio spreman, to bi pucala soba", pričao je posle očajni Conjo.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja