BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA PRODUKCIJOM?! Voditeljka pokazala svoju drugo lice, a onda je SKINULA I ŠMINKU! ZAPREPASTILA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

totalno se ogolila

BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA PRODUKCIJOM?! Voditeljka pokazala svoju drugo lice, a onda je SKINULA I ŠMINKU! ZAPREPASTILA! (FOTO)

Rijaliti -

Bojana Ristivojević odlučila je da promeni televiziju na kojoj je radila, a sada je konačno progovorila šta se zapravo desilo.

"Svi su otišli iz "Parova" samo sam ja ostala. Ja sam najduže tu bila, ukupno pet sezona i smatram da je dovoljno, ne verujem da bi iko mogao više od toga da bude. Ne znam ni jednog voditelja koji je duže radio rijaliti od mene. Smatrama da je ta moja odluka bila ispravna. Tu se ne krije nikakva svađa, ja sam su super odnosima sa njima, mi se svi volimo, ja sam sa njima odrasla. Nije bilo svađa, ja to nisam dopustila, a nisu ni oni to dozvolili. Taman posla"

Ona je svakodnevno tip-top sređena, a sada je odlučila da okrene list i prikaže svoje lice potpuno prirodno, bez šminke. Ona je na svom Instagram profilu okačila fotku na kojoj pozira bez šminke, a onda je objasnila da se sunča.

"Crvena kao rak, ali ne odustajem od sunčanja", napisala je na svom profilu.

No, sada je voditeljka odlučila da okrene list i prikaže svoje lice potpuno prirodno, bez šminke.

Kurir.rs, Alo / Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja