Najnovije vesti

ŠABANOV VANBRAČNI SIN I BRAT HASAN ULAZE U ZADRUGU: Roberta niko neće smeti da PIPNE dok bude pričao o svom šokantnom životu i zašto ga Goca nije prihvatila! DEBELO SU PRODALI KOŽU!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Život je rijaliti

ŠABANOV VANBRAČNI SIN I BRAT HASAN ULAZE U ZADRUGU: Roberta niko neće smeti da PIPNE dok bude pričao o svom šokantnom životu i zašto ga Goca nije prihvatila! DEBELO SU PRODALI KOŽU!

Rijaliti

Naslednik preminulog kralja narodne muzike Šabana ŠaulićRobert Omaljev, ali i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti Zadruga. 

Naime, Šabanov naslednik za ko ga su mnogi čuli putem medija tek posle sahrane slavnog pevača izneće šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega nikada nije bio prihvaćen od pevačeve supruge Gordane Saulić, sa kojom je odavno u lošim odnosima. Publika će moći bolje da se upozna i satime kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspeva da pregura ceo mesec, ai zbog čega do danas živi kao podstanar.

"Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakavje odnos imao sa Šabanom dok je bio živ, paje nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Saulićeva supruga Gordana nikada nije volela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj sa krajem. Iako je rešio da se povuče i da više u javnosti ne govoriništa o Šaulićima, posle razgovora sa Hasanom, sa kojim se često čuje, Robert je prihvatio da uđe u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu", rekao je sagovornik, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

foto: Vladimir Šporčić

Dudića je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

"Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da udem u "Zadrugu 3". Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđeu rijaliti jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne jer je on meni kao rođeni sin! Niko prstom u njega neće smeti da upire dok sam ja tu - rekao je Hasan.

"Saznaće javnost nešto i otome kako ja danas živim. Nemam svoj zakonski krov nad glavom, već sam dugo podstanar, a nekad preživljavam sa 12.000 me sečno, pa vi vidite kako je to", dodao je Hasan.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...