haos!

ĐORĐE TOMIĆ U RATU SA FANOVIMA MARINKOVIĆA: Bivši bokser PROZVAO Ivana na Instagramu, a onda je i POLICIJA morala da reaguje! (VIDEO)

Rijaliti -

Đorđe Tomić bio je izrevoltiran jednim pojavljivanjem Ivana Marinkovića u emisiji, pa ga je javno prozvao putem svog Instagrama da prosipa mudrost klincima.

"Da nisam prelepo raspoložen i u zagrljaju svoje lepše polovine, otišao bi da ga išamaram ispred televizije", napisao je bivši rijaliti učesnik u svojoj "priči".

foto: Printskrin/Instagram

"Gledajte klošara", dodao je potom Tomić koga je evidentno isprovociralo ono što je Marinković govorio, a nije mu problem bio da to sve i objavi.

foto: Printskrin/Instagram

-Pogledajte klošara pijanog koji je došao na televiziju da prosipa i širi pamet klincima koji se zafrkavaju sa njim. Kriva njemu crna magija što je raskinuo , e majko moja mila - izjavio je Đole na Instagramu.

Nakon ove izjave koju je postavio na Instagram stori, Ivanova armija žena je odmah reagovala pa mu je uputila žestoke preteće poruke zbog kojih su morali da reaguju u nadležni organi.

foto: Printskrin/Instagram

Onda je usledio brutalan odgovor Đoleta, koji je čak pokazao i srednji prst, a snimak je započeo nekom vrstom "izvinjenja".

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja