nije očekivao

TAJ ANU KORAĆ NIJE NI PIPNUO! Svi mu se smejemo ZBOG LAŽI?! Tara Simov žestoko uzvratila udarac Mijatovu! Ovaj PREBLEDEO u sekundi! (KURIR TV)

Rijaliti -

Filip Mijatov bez pardona ispričao je da je Tara Simov "jedno dete koje je živelo na ulici kojem je on pomagao jer mu je bilo žao".

Takođe, on je napomenuo kako je bila u zatvoru, te da joj je majka sada u Zabeli, ističući da se njih dvoje nikada nisu družili.

foto: Sonja Spasić

"Nisam se sa njom družio, meni je nje bilo žao! Ja sam njoj pomagao. Ona je jedno dete koje je živelo na ulici", pričao je on na iznenađenje mnogih, koji su nešto ranije čuli i Tarinu stranu priče.

foto: Sonja Spasić

Inače, Mijatov je u žiži javnosti otkako se oglasio kao jedan od bivših momaka vrele crnke Ane Korać. On je tvrdio da im je veza bila strastvena, te da joj je slao i ogroman novac za razne poterpštine, dok se ona iščuđavala i javno insistirala da on nije dobro, čim tako nešto priča.

A pošto je "udario" na Taru, krhka lepotica žestoko mu je uzvratila! Ona je bez pardona iznela u javnost kako Filip Anu "ni prstom nije tak'o", kao i da mu se u društv usvi smeju zbog laži.

foto: Sonja Spasić

"Nije on mene kupio s ulice. On je u jednom momentu došao po mene. Nisam bila u zatvoru, bila sam u pritvoru. Otišao je po moju majku i zajedno sa mojom majkom došao po mene", objasnila je Simova, pa nastavila: "Te laži da je bio sa Anom Korać... svi znaju da nije bio! Svi mu se smejemo", šokirala je ona.

"Mama mi je na Zlatiboru", dodala je ona.

Kad su Mijatovu rekli šta se desilo i šta je sve izrečeno, brzo se ućutao. Međutim, nije želeo da prizna da mu je ovo "sve živce pomerilo" već je ostavio na vremenu koje bude proveo u "Zadrugzi" da reši i pokaže sve.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja