MAJCI SAM REKLA DA IDEM U NOVI SAD, A OTIŠLA SAM KOD ZOLE! Emocije su proradile posle sat vremena: Miksi otkrila sve detalje POMIRENJA!
Foto: Sonja Spasić

hit

MAJCI SAM REKLA DA IDEM U NOVI SAD, A OTIŠLA SAM KOD ZOLE! Emocije su proradile posle sat vremena: Miksi otkrila sve detalje POMIRENJA!

Rijaliti -

Miljana Kulić iznenadila je mnoge pred "Zadrugu 3" kada se putem društvene mreže Instagram oglasila iz Zolinog naručja, pa poručila da je spremna da zakopaju ratne sekire i daju svom odnosu još jednu šansu.

"Ovom prilikom želim da se obratim svim ljudima koji ste me podržavali, a naravno i nas... Stigla sam u Bosnu, vratila sam Lazaru stvari, bićemo zajedno nekoliko dana do mog ulaska u rijaliti i pričamo uveliko o svemu što se izdešavalo, a moram da priznam, bilo je odvratnih mojih scena, jer sam bila u psihičkom rastrojstvu zbog svega što mi se u predhodnom periodu izdešavalo! Ostaćemo u dobrim odnosima i dati jedno drugom priliku da u budućnosti promenimo neke stvari, a da li ćemo biti zajedno pokazaće vreme. Više ništa ne planiramo, jer sto smo planirali, nažalost, palo je u vodu. Ljube vas Miksi i Zola", poručila je tada Miljana.

foto: Instagram screenshot

Pred sam ulazak u rijaliti, otkrila je da je majci Mariji rekla da je otišla u Novi Sad i poručila joj "da se nađu na pola puta".

"Otišla sam da Zoli vratim stvari, pa su proradile emocije, ništa nismo planirali. Ipak postoje emocije i sa moje i sa njegove strane. Prvi put posle raskida kad sam se susrela sa njim, kao da sam srela nekog stranca. Posle sat vremena sam shvatila da imam emocije. Moramo oboje da se opametimo i da promenimo neke navike", rekla je Miljana, koja bi, kaže, volela da i Zola u nekom trenutku uđe u rijaliti.

Sa druge strane, o Ivanu Marinkoviću, ocu svog deteta, nije bila tako raspoložena da razgovara.

"S Ivanom Marinkovićem nisam u kontaktu i tako će biti do kraja života", kratka je bila Miksi.

Miljana Kulić iz prošle "Zadruge" diskvalifikovana je nakon što je udarila Jovanu tomić Matoru, koja je jednom prilikom otkrila da će je zbog toga i tužiti. Nišlijka je na takav potez spremna:

"Ja sam spremna. Tužbu nisam dobila. Ukoliko me bude tužila ja imam sve argumente. Napadala me je, pipkala, štipkala, meni uopšte nije bila namera da je udarim. Kako mi je mikrofon bio u ruci ja sam je samo odgurnula, povredila je slučajno, tako da... pravda je spora, ali dostižna".

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja