MILJANA I MARIJA KULIĆ PROGOVORILE O PORODIČNOM NASILJU! Ova afera potresla je celu Srbiju, a tek istina o odnosu sa MARKOM MILJKOVIĆEM!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

šok

MILJANA I MARIJA KULIĆ PROGOVORILE O PORODIČNOM NASILJU! Ova afera potresla je celu Srbiju, a tek istina o odnosu sa MARKOM MILJKOVIĆEM!

Rijaliti -

Nema ko nije bio potresen kada se pojavila informcija da je Miljana Kulić tužila oca Sinišu za maltretiranje. Iako su se strasti stišale i rijaliti mama objasnila kako je zaista nastao problem, ta tema "vratila joj se" u rijalitiju gde je zajedno sa majkom objasnila sve.

One su naglasile da su ih netačne informacije na koje su nailazile nervirale, a Miljana je istakla da je istina samo ono što je ispričala Đedoviću jednom prilikom.

"Sve što sam ti rekla je istina. Tata je terao nju, i onda sam se ja posvađala sa ocem i onda me je ona nagovorila da prijavim oca. Ja ne mogu da ti objasnim, jer ti nećeš imati porodicu! Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže joj šta će joj tako kratka suknja i slično", odbrusila je Marija Marku.

To, inače, nije jedini detalj iz privatnog života Kulićeve koji je u "Zadruzi 3" isplivao u javnost. Ova rijaliti zvezda, naime, ipak nije uspela da razdvoji poslovno i privatno tako dobro kako je planirala.

Ona je u jednom od rijalitija upoznala Ivana Marinkovića, sa kojim je zatrudnela, a na kraju dobila i bebu Željka koji trenutno sa njom boravi u "Zadruzi". Ali, to nije jedina Miljanina nesrećna ljubav - tu je i Marko Miljković, koji je trenutno u vezi sa Lunom Đogani, a koji s Miksi nikad ništa više od rijaliti prijateljstva nije video. Posle njega, "na red" je došao Lazar Čolić Zola, a posle veoma turbulentnog raskida, nije prezala od toga da javno prizna da se posle njega razočarala u ljubav.

foto: Printscreen/Ig

Saška Karan prisetila se odnosa koji je imala s Miljanom, koji je mnoge ostavio otvorenih usta. Posmatrajući njene rijaliti veze, ispričala je nešto što Miljana krije kao zmija noge.

"Ona je meni prišla sada kad smo ušli sa gardom, kao zdravi se, a gleda u drugu stranu i pravi odstupnicu. Marija mi se žena lepo javila. Ona je meni pisala često, ali ja nemam vremena sa njom da se dopisujem. A evo kada se porodila recimo odmah sam joj čestitala i u posetu sam išla, a ona je plakala tada, baš je bila nesrećna", otkrila je Saška Miljaninu slabu stranu.

Inače, i Vladimir Tomović nedavn oje tvrdio kako se Miljana totalno drugačije ponašaprivatno, da ima dobrote u njoj, ali da se promeni kada uđe u rijaliti i da bi za novac u rijalitiju sve uradila.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Ana Paunković, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja