Najnovije vesti

KAKAV PLAN ĐETIĆA! ROĐENI BRAT GA RAZOTKIO: Otkrio TAJNI CILJ Vladimira Tomovića ušao u rijaliti, a onda ga ukopao kad je spomenuo Staniju!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kakvo razotrkivanje

KAKAV PLAN ĐETIĆA! ROĐENI BRAT GA RAZOTKIO: Otkrio TAJNI CILJ Vladimira Tomovića ušao u rijaliti, a onda ga ukopao kad je spomenuo Staniju!

Rijaliti

Vladimir Tomović je trenutno jedan od najvećih zavodnika u “Zadruzi”, a dok provodi vreme sa pripadnicama lepšeg pola, mnogi se pitaju šta će se dogoditi ako se pred kamerama oči u oči suoči sa bivšom ljubavi, starletom Stanijom Dobrojević.

Tomovićev brat nam je otkrio da je zadovoljan kako se situacija do sada odvija, ali i da mu je Vladimir pred ulazak otkrio da će se prema Staniji ukoliko uđe u rijaliti ponašati baš kao i ona prema njemu.

foto: Printscreen

"Zasad je sve kako treba, samo tako neka nastavi. On je rekao da će biti kao ogledalo što se tiče Stanije, ako ona želi da bude svađa, biće ih, ako ne želi, neće", rekao je on, i dodao da je brata savetovao da odoli provokacijama na luksuznom imanju: "Pričali smo pred njegov ulazak, a jedini savet koji je dobio od mene je da ne naseda na provokacije i da bude duhovit, što i jeste".

Vladimir se nije libio da se približi damama, a nakon što je bio u krevetu sa Mionom Jovanović, koju je čitave večeri ljubio po telu, završio je u naručju Ivane Šopić. Ivana mu je sedela u krilu, a u jednom trenutku rijaliti zavodnik je pokušao i da je poljubi, dok su ukućani komentarisali da ne mogu da dokuče koja zadrugarka mu se dopada jer flertuje sa više njih. Vladan kroz osmeh komentariše novnastalu situaciju, i dodaje mu Ivana još uvek nije snajka: "Koliko ja znam, zasad nije, a šta će biti to ne bih znao. Šta znam, on je ušao kao prodavac ljubičica, a koji će cvet da ubere i zaliva, videćemo.

Kako Vladimirov brat otkriva, Tomović je ovog puta ušao u rijaliti kako bi se potrudio da humorom dođe do pobede i približi se gledaocima.

"Ušao je da vide ljudi da može u rijalitiju, osim svađa, i humor da dođe do izražaja. Ali svakako on nikada neće dati na sebe. Rano je pričati o pobedi, ali da se izdvaja, izdvaja se", zaključio je Vladan.

Podsećanja radi, Vladimir je iz prethodne sezone izbačen nakon što je pesnicom udario Aleksandru Subotić, a istu sezonu obeležio je i ljubavnom sagom sa Stanijom Dobrojević, koja se završila neslavno.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...