JANJUŠ ZAVRŠIO NA INFUZIJU! Čim su spomenuli Anu Korać, slošilo mu se i napustio Belu kuću (VIDEO)
Foto: Printscreen RTV Pink

Ne može da podnese

JANJUŠ ZAVRŠIO NA INFUZIJU! Čim su spomenuli Anu Korać, slošilo mu se i napustio Belu kuću (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš nije mogao da sluša Dalilu Dragojević o njenoj jetrvi Ani Korać i deveru Davidu Dragojeviću, pa je rekao da je zbog njih dvoje čak završio na infuziji.

Naime, svi su komentarisali da su Janjuš i Ana bili bliski i da je bilo samo pitanje momenta kada će taj odnos prerasti u nešto više od prijateljstva. Ukućani su tada govorili da je on pobegao iz Bele kuće kako ne bi prešao granicu prijateljstva i ugrozio svoj brak. Nedavno je otvorio dušu i priznao da se kaje zbog svega i da njegovoj ženi nije bilo prijatno dok je gledala njihovo druženje. Tako mu je i sada bilo loše kada je Dalila počela da priča o Ani Korać.

foto: Printscreen/Instagram

"Mnogi ljudi kada je trebao da se desi poljubac između mog devera i današnje jetrve, cela nacija nije spavala do pet, šest ujutru, po sedam dana su čekali taj poljubac. Sve je ljubi u nos, u vrat, nikako da je poljubi u usta. Tako da njihov (Ivin i Stefanov) poljubac može da se desi u ćošku, a da to niko ne zna. Oni su meni veoma interesantni", iznela je svoj stav Dalila Dragojević.

"Ja nisam spavao. Ja sam završio tada na infuziji", prokomentarisao je Janjuš i napustio Belu kuću.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track