Najnovije vesti

ovome se niko nije nadao

IVANOVA SESTRA ME ZOVE U SITNE SATE I PLAČE! Pljuje brata, a Željku hoće sve da ostavi! Miljana otkrila PORODIČNU TAJNU MARINKOVIĆA!

Rijaliti

Miljana Kulić ispričala je Zoli i Janjušu da ju je najskorije pred ulazak sestra Ivana Marinkovića zvala telefonom. Teodora je plakala i pričala o bratu Ivanu sve najgore, pa napominjala kako bratancu želi da ostavi sve što bude imala. Potresna priča Janjuša je mnogo potresla, a Zolu navela da progovori o svojoj porodičnoj situaciji i lošem odnosu sa ocem. 

"U 2, 3 ujutru. 'Miljana, ja tebe mnogo voim! Moj brat je idiot, ološ, klošar, ti ne znaš šta mi je rekao!" počela je Miljana.  

"Teodora, zašto mene zoveš, šta ja imam s tvojim bratom? - Pa da ti kažem, apsolutno sve što se bude vodilo na mene, ja ostavljam Željku! Ne što se bude vodilo... Sve što imam, ostavljam Željku!" ispravila se Miljana, citirajući Teodorine reči. 

"Teodora, nema potrebe, Željko sve ima", odgovorila je njoj u razgovoru, ali Teodora je insistirala. 

foto: Printscreen

Zola i Janjuš sve vreme su je ćutke slušali. Ona je tada istakla da Teodora živi u Beogradu, te da su Ivanu i njoj umrla oba roditelja. Bebu Željka nikada nije videla, ali ju je Miljana uvek zvala da dođe da ga vidi kad god može i želi. Do sada, samo ju je zvala i plakala.

"Ja nemam broj Ivana Marinkovića! Prošle godine sam ga izbrisala. Obično pamtim brojeve, ali njegovog se ne sećam", dodala je Miljana. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Ana Paunkovoić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...