tAČKA KLJUČANJA

SUTRA JE POSLEDNJI DAN! Kulići i Čolići donose odluku koja će im ŽIVOTE PROMENITI! Marija je sve znala, a Zola se za GLAVU HVATA! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić će navodno morati da konačno preseče i zadrži dete Lazara Čolića, ili će otići na kiretažu, za koju je sve vreme ubeđuje Marija Kulić. U žučnom razgovoru koji su njih troje vodili u dvorištu, majka najpoznatije rijaliti majke je imala glavnu reč.

Marija već neko vreme razgovara sa ćerkom i njenim dečkom sa kojim je ostala trudna pre ulaska u "Zadrugu 3''. Sutra je navodno poslednji dan za kiretažu, i ukoliko Miljana odluči, ujutru će napustiti imanje, kako bi otišla i uradila to.

Miljana je svesna šta treba da uradi, a majka je već danima savetuje da bi to bilo najbolje za sve njih. Ipak ona brine šta će o tome reći Zola od kog nikako da dobije odobrenje ili neki znak saglasnosti.

- Lazare, šta ćemo da radimo - pitala se Miljana, a onda je Marija odlučila da poslednji put normalno popriča sa njima:

- Ne mogu vodolije da budu loši ljudi, da je blizanac pa da razmislim da l da pričam sa njim. Znam da će i tebi da bude teško. Imajte u vidu da je sutra zadnji dan. Sledeći put koristite zaštitu. Ma pravite ceo razred, Čoliće koliko hoćeš - pričala je Marija, a onda je Miljana tražila od Zole da joj obeća sledeće:

- Obećaj mi da ćeš da budeš dobro psihiči posle toga, Lazare. Neću ni da mi priča o tome, ja ću loše da se osećam - strahovala je Miljana.

-Nije toliko nenormalan. To je sada zrno graška, samo se očisti - govorila je Marija pokušavajući da ublaži situaciju. Da li je uspela u svojim pregovorima, ostaje nam da vidimo do sutra.

Kurir.rs, MV/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja