SA STANIJOM MU JE TO USPELO, A SA MINOM NIKAKO! Vladimir Tomović baš nema sreće: Ovo je dokaz da mu je RUMLJANKA VIŠE ODGOVARALA?
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

SVI PRIČAJU O OVOME

SA STANIJOM MU JE TO USPELO, A SA MINOM NIKAKO! Vladimir Tomović baš nema sreće: Ovo je dokaz da mu je RUMLJANKA VIŠE ODGOVARALA?

Rijaliti -

Vladimir Tomović i u ovoj sezoni "Zadruge" poznat je kao veliki zavodnik, baš kao što je bio i u prethodnoj, uprkos tome što je tada bio u vezi sa Stanijom Dobrojević. Međutim, njihovoj vezi došao je kraj i vrela crnka sada uživa na ramenu Marka Markovića, dok se on "petlja" sa brojnim cimerkama, posebno sa Minom Vrbaški.

Ona mu je čak i priznala šta oseća, ali on nikako da donese konačnu odluku, niti daje bilo kakve znake da želi da uđe u vezu sa njom. Mnogi sumnjaju da to ima veze sa rijalitijem i sa time što ga sreća znatno manje služi ovoga puta.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Tomović po ulasku u drugu sezonu postao vođa već četvrte nedelje, pa je za omiljenu ličnost izabrao Staniju. Ali, izgleda da ga sreća ne prati i kada je odnos sa Minom Vrbaški u pitanju, budući da još nije dobio titulu nedeljnog vođe. Iako ne prestaje da se igra i tvrdi da mu je sve potaman, mnogi su sigurni da je upravo ovo dokaz da mu je Stanija daleko više odgovarala.

foto: Filip Plavčić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja